29 / 03 / 2024

Cennet Koru Evleri nerede?

Cennet Koru Evleri nerede?

Firma: Keleşoğlu ve Eba İnşaat

Proje: Cennet Koru

Dairelerin fiyatlarının 314 bin TL'den başlangıç gösterdiği Cennet Koru Evleri nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Cennet Mahallesi bölgesi cevabı veriliyor. Proje, Eba İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla konumlanıyor...



Dairelerin teslimlerine 2016 yılının Haziran ayı içerisinde başlanması öngörülen  Cennet Koru  Evleri nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Konutların;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, teras ve dubleks olarak dizayn edildiği Cennet Koru projesi,  Eba İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortak projesi olarak yükseliyor. 


Cennet Koru Evleri nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Cennet Mahallesi bölgesi deniliyor. Proje 30 bin 328 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Cennet Koru Evleri nerede?


408 adet daire ve 25 adet mağaza oluşan Cennet Koru Küçükçekmece projesinin 21 bin metrekaresi peyzaj alanları için ayrıldı. Projede ödemelerde banka kredisi kullanmak mümkün. 


Marmaray’ın Soğuksu durağına 300 metre mesafede konumlaan Cennet Koru Residence'ta; açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, kreş ve çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Cennet Koru Evleri nerede?


Cennet Koru kroki!


Cennet Koru Evleri nerede?


Cennet Koru Evleri satış ofisi

Telefon: 0212 424 58 58

Web: http://www.cennetkoru.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön