26 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda müşavir fırtınası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda müşavir fırtınası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda üç müşavir görevden alınırken bir müşavir genel müdür oldu, bir müşavir de daire başkanlığına atandı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren atama kararları ile o müşavirlerin isimleri ve yeni görevleri ...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nda müşavir fırtınası!


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bakanlıkta görev yapan toplam beş müşavirin yerini değiştirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da onayıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirleri Sezgin Demircioğlu, Mustafa Keler ve Mehmet Erdal başka bir göreve atanmak üzere müşavirlik görevlerinden alındılar.


Bakan Güllüce, müşaviri Mehmet Mustafa Satılmış'ı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'ne, bir diğer müşaviri Mehmet Latif Çiçek'i de Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'na atadı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda atama kararları!


İşte bugün (28 Haziran 2014 Cumartesi) tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları içinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı dahilindeki atamaları gösteren kararlar:


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/556


1 – Bakanlık Müşavirleri Sezgin DEMİRCİOĞLU, Mustafa KELER ile Mehmet ERDAL’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınmaları, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.

27/6/2014


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/678

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 6400 ek göstergeli Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Müşaviri Mehmet Mustafa SATILMIŞ’ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.

27/6/2014


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/679

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına, Bakanlık Müşaviri Mehmet Latif ÇİÇEK’in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.

27/6/2014


Ulaştırma Bakanlığı'nda da atamalar oldu! Detaylar için tıklayın!


Geri Dön