29 / 03 / 2024

Club Patara Evleri Devremülklerinde Ağustos ayına özel kampanya!

Club Patara Evleri Devremülklerinde Ağustos ayına özel kampanya!

Devremülklerde; çiftler için (2+1)/(2+2) stüdyolar, 4 kişilik 1 yatak odalı ve 6 kişilik 2 yatak odalı üniteler, bahçe, birinci ve teras katları farklarına göre, 2 haftalık dönemler olarak satışa sunuluyor.



Devremülklerde; çiftler için (2+1)/(2+2) stüdyolar, 4 kişilik 1 yatak odalı ve 6 kişilik 2 yatak odalı üniteler, farklı metrekarelerde, bahçe, birinci ve teras katları olarak konum, metrekare ve mevsimsel dönem farklarına göre, 2 haftalık dönemler olarak satışa sunuluyor, üstelik isterseniz sadece 1 haftalık devremülk de satın alabilirsiniz. 


Club Patara’dan Tapulu Devre Mülkünüzü satın alın, eviniz rahatlığında tatilinizi yapın, Patara Prince Resort konforu ve işletme güvencesiyle huzur içinde yaşayın!Clup Patara Evleri; Mavi yolculuğun göbeğinde, Antik Likya Medeniyeti’nin merkezindeki Kalkan Koyu’nda, emsalsiz bir deniz ve doğa içinde yer alıyor. Taş yapılar Roma’yı anımsatırken, Akdeniz esintileri modern yaşam dünyasını hissettiriyor ve ev sahiplerine ödüllü Mimaride yaşama fırsatı sunuyor.Club Patara’lı olma ayrıcalığı, sadece bir Devre Mülke sahip olmak değil, nesiller boyu miras bırakabileceğiniz karlı bir yatırımdır. Benzersiz denizi, doğası, tarihi, dünyanın her yerinde değişim sistemi, her yaşa hitap eden aktiviteleri, özel kulüp üyeliği, arkadaşlıklar ve sımsıcak dostluklardır.


Geri Dön