19 / 04 / 2024

Coldwell Banker Türkiye profesyonelleri 2014 Blue Stars Ödül Gecesi’nde parladı!

Coldwell Banker Türkiye profesyonelleri 2014 Blue Stars Ödül Gecesi’nde parladı!

Coldwell Banker Türkiye, 16 Nisan’da İstanbul Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirdiği “2014 Blue Stars” Gecesi’nde 27 kategoride ödül dağıttı. Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, birinci yaşını da kutladı...




Dünyanın bir numaralı gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker; “2014 Blue Stars” Gecesi’nde başarılı gayrimenkul profesyonellerini, birinci yılında 27 farklı kategoride ödüllendirdi.


Coldwell Banker Türkiye, 16 Nisan’da İstanbul Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirdiği “2014 Blue Stars” Gecesi’nde 27 kategoride ödül dağıttı. Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, birinci yaşını da kutladı.


Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Dr. Gökhan Taş gecede yaptığı konuşmasında bir yılda kat ettikleri yolu ve bundan sonraki hedeflerini anlattı. Taş, “2013’te çıktığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Başarımızda Coldwell Banker Türkiye’nin siz değerli Gayrimenkul Profesyonelleri’nin payı çok büyük. Bir yılda 9 ofisten 40 ofise çıkarak 4 katı büyüyerek, toplam 12 ildeki ofislerimizle hizmet veriyoruz. Bu yılın sonunda ofis sayımızı 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. Ödül alan ve gelecekte alacak profesyonellerimizin Türkiye’yi global anlamda da ülke birinciliğine taşıyacağına inancımız büyük.“ dedi. 


Görkemli gerçekleşen gecede çeşitli ödüller sahiplerini buldu. İlk olarak “2014 yılında İlk Üç Ayda Türkiye’de En Fazla İşlem Yapan Coldwell Banker Profesyonelleri” kategorisinde ödüller dağıtıldı. Birincilik Coldwell Banker Invest Ofisi Broker’ı Ersel Alacadağ’ın oldu. “2014 Yılında İlk Üç Ayda Türkiye’de En Fazla İşlem Yapan Coldwell Banker Ofisleri” kategorisinde birinciliği Coldwell Banker Invest ofisi aldı. “2014 Yılında İlk Üç Ayda Anadolu’da En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Profesyonelleri” kategorisinde 5 kişiye ödülleri verildi.  Birincilik Coldwell Banker Trio 1’den Can Murat Uğurcan’ın oldu. “2014 Yılında İlk Üç Ayda Türkiye’de En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Profesyonelleri”  kategorisinde de 5 kişi ödüllendirildi. Bu kategoride birinciliği Coldwell Banker Bravo 1 Ofisi Broker’ı Atilla Genç aldı. “2014 Yılında İlk Üç Ayda Anadolu’da En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Ofisleri”  kategorisinde ise birincilik Coldwell Banker Trio 1 ofisine gitti. “2014 Yılında İlk Üç Ayda Türkiye’de En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Ofisleri kategorisinde 5 ofise ödülleri verildi. Birincilik Coldwell Banker Bravo 1 ofisinin oldu. Gecenin en anlamlı ödüllerinden biri olan “Coldwell Banker Türkiye Blue Stars Kupası” da Coldwell Banker Bravo 1 ofisine verildi.


Ödüllerin ikinci bölümü 2013 yılına ait oldu. “2013 Yılında Türkiye’de En Fazla İşlem Yapan Coldwell Banker Profesyonelleri” ödülleri 5 kişiye verildi. Birinciliği Coldwell Banker Dikey’den Onur Kolukısa’a aldı. “2013 Yılında Türkiye’de En Fazla İşlem Yapan Coldwell Banker Ofisleri” kategorisinde birincilik ödülü Coldwell Banker Dikey ofisinin oldu.  “Coldwell Banker Türkiye Özel Başarı Ödülü ise, Coldwell Banker Türkiye’yi 4 katı büyümeye taşıyan isimlerden biri olan Coldwell Banker Türkiye Franchise Satış Lideri Ayhan Kaya’ya verildi. “2013 Yılında Türkiye’de En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Profesyonelleri” kategorisinde 16 kişi ödüllendirildi. Birincilik ödülünü Coldwell Banker Sinerji ofisi Broker’larından Birten Yalçınkaya aldı. “2013 Yılında Türkiye’de En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Ofisleri” kategorisinde birincilik Coldwell Banker Sinerji ofisinin oldu. “2013 Coldwell Banker International Master Franchise Ofis Ödülü” Coldwell Banker Sinerji’ye, “2013 Coldwell Banker International Master Franchise Gayrimenkul Profesyoneli Ödülü” ise Coldwell Banker Sinerji Ofisi Broker’ı Birten Yalçınkaya’ya verildi.

 


Geri Dön