25 / 04 / 2024

Confetti, duvardan duvara halı üretimiyle dünyaya açılıyor!

Confetti, duvardan duvara halı üretimiyle dünyaya açılıyor!

Confetti, ürettiği duvardan duvara otel ve mimari çözümlere yönelik proje halılarıyla tercih ediliyor. Farklı renk ve model alternatifleri bulunan Confetti duvardan duvara halılar bulunduğunuz mekânın dekorasyonuna en uygun modelleri sunuyor...



Dünyanın dört bir yanında satışı olan Confetti, ürettiği duvardan duvara otel ve mimari çözümlere yönelik proje halılarıyla tercih ediliyor. Farklı renk ve model alternatifleri bulunan Confetti duvardan duvara halılar bulunduğunuz mekânın dekorasyonuna en uygun modelleri sunuyor.


Confetti, ekonomik anlamda ciddi yatırımlar yaptığı duvardan duvara proje halısı üretimine hız kesmeden devam ediyor. Otuzu aşkın ülkeye ulaşan Confetti halıları her geçen gün ihracat ağını genişletmeye devam ediyor. Dubai, Hırvatistan, Makedonya ve Karadağ’da bulunan otellerde duvardan duvara halı döşemesi yapan Confetti dünyaya açılıyor. 


Proje tasarım ekibi tarafından özel projelere tasarım yapılarak hazırlanan proje halılarıyla Confetti, başarısını göstermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Birbirinden farklı renk ve modellerin yer aldığı duvardan duvara proje halılarıyla Confetti, özellikleriyle otel ve mimari projeler tarafından tercih edilmeye devam ediyor. 


Confetti halı, yanmaz özelliğiyle oluşabilecek küçük kazaların kötü sonuçlarını da engelliyor. Antialerjik, antistatik ve antibakteriyel yapıya sahip Confetti halılar, kalabalık alanlarda ortaya çıkabilecek mikrobik sağlık sorunlarının oluşumunu da engelleyerek güvenilir bir ortam oluşturuyor.Aşınmaz özelliğiyle Confetti halılar zaman içerisinde deforme olma sorununu da engelliyor. Farklı hav ağırlığı seçenekleriyle Confetti halılar, dilediğiniz konforu ve yumuşaklığı yakalamanızı sağlıyor. 



Geri Dön