29 / 03 / 2024

Confetti halı dünyaya açılıyor!

 Confetti halı dünyaya açılıyor!

Confetti halı dünyaya açılıyor. Confetti Halı Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Çelebi, Dubai, Hırvatistan, Makedonya ve Karadağ'da bulunan otellerdeki projelerde yer aldıklarını ve ihracat ağını genişleteceklerini söyledi...



Banyo halısıyla sektöre adım atan Confetti, duvardan duvara otel ve mimari çözümlere yönelik proje halılarıyla dünya yolculuğuna çıkıyor. Confetti Halı Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Çelebi, Dubai, Hırvatistan, Makedonya ve Karadağ'da bulunan otellerdeki projelerde yer aldıklarını ve ihracat ağını genişleteceklerini söyledi. 


Düzce'deki fabrikalarında Türkiye'de ilk kez kaymaz tabanlı, yıkanabilir, renkleri solmayan, alerji yapmayan halı üretimine başladıklarını anlatan Sinan Çelebi, "Dünyanın her yerine ürün gönderiyoruz. Confetti olarak 30'u aşkın ülkeye ulaşıyoruz. İhracat ağımızı daha da genişletmeyi hedefliyoruz" açıklamasını yaptı. Duvardan duvara halıların proje tasarım ekibi tarafından özel projeler için hazırlandığını vurgulayan Çelebi, özellikle otel ve mimari projelerden talep gördüklerini sözlerine ekledi.



Dünya 


Geri Dön