19 / 04 / 2024

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü 2 milyon 590 bin TL'ye arsa satıyor!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü 2 milyon 590 bin TL'ye arsa satıyor!

Çorlu İli Muhittin Mahallesi'nde yer alan 3.101,68 metrekare yüzölçümlü arsa Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 29 Eylül 2014 günü saat 15:00'da ihaleye çıkıyor.



Çorlu İli Muhittin Mahallesi'nde yer alan 3.101,68 metrekare yüzölçümlü arsa  Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 2 milyon 590 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık teklif usulüyle yapılacaktır.


1 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin geçici teminat makbuzu veya mektubu, ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı örneği, özel kişiler adına vekaleten ihaleye girecek kişilerin noter onaylı vekaletnameleri ve imza sirküleri, tüzel kişilerde yetkili makamdan 2014 yılında alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunu gösterir belge, tüzel kişiliği temsile yel olduğunu gösterir noter onaylı vekaletname ortak girişim halinde ortak girişim beyannamesi ile ihale saatinde Komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

2 - Postayla başvuruda bulunacak isteklilerin iadeli, taahhütlü olarak gönderecekleri usulüne uygun olarak hazırlayacakları teklifleriyle birlikte istenilen diğer belgeleri ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

3 - İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

4 - Hazineye ait taşınmaz satış bedeli peşin ödenebileceği gibi, satış bedelinin Belediye mücavir alanı sınırları içerisindeki taşınmazlarda 5.000,00 TL'yi, dışını taşınmazlarda ise 1.000,00 TL yi aşması halinde, talep üzerine, bedelin 1/4’ü peşin, kalan kısmına kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki yılda eşit taksitlerle ve üçer a dilimler halinde ödenmek üzere taksitlendirme yapılabilecektir.

5 - 4706 sayılı Kanun uyarınca, Hazine taşınmazlarının satışı KDV'ye tabi olmadığı gibi bu satış ve devir işlemleri sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harı muaf olup, 5 yıl süre ile emlak vergisine tabi tutulmayacaktır.

6 - Şartname ve ekleri Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü Milli Emlak Servisinde bedelsiz görülebilir.

7 - İhale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr ve http://www.tekirdaSdefterdarligi.gov.tr adresinden öğrenilebilir.

İlan olunur.


Bilgi İçin Tel. 0 282 673 71 52


İlanın tam metni için tıklayın



Geri Dön