19 / 04 / 2024

Çubuk'ta imar çalışmaları hız kazandı!

Çubuk'ta imar çalışmaları hız kazandı!

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan vatandaşların mağduriyetlerinin biran önce giderilmesi amacıyla 2014 yerel seçimlerinin ardından ilçe genelinde imar çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. Çubukta imar planı sorunu çözülüyor...



Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan imar sorunlarını ortadan kaldırmak için imar çalışmalarına hız verildiğini açıkladı. 


Çubuk'ta daha önceki dönemde başlatılan imar çalışmalarının uzun süre tamamlanamaması nedeniyle vatandaşların mağduriyetler yaşadığını aktaran Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan vatandaşların mağduriyetlerinin biran önce giderilmesi amacıyla 2014 yerel seçimlerinin ardından ilçe genelinde imar çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. 


'SEÇİMLERİN HEMIN ARDINDAN İMAR SORUNUNU MASAYA YATIRDIK' 



Seçim çalışmaları sürecinde vatandaşların yoğun olarak imar çalışmaları hakkındaki şikayetleri kendilerine ilettiklerini söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, seçimlerin hemen ardından imar sorununu masaya yatırdıklarını belirtti. 


HERKES GÖNLÜNE GÖRE EV YAPTIRABİLECEK 



Kendilerinin belediyenin asli görevlerinden olan ve bir şehrin gelişmesinin en büyük ayağı olan imara öncelik verdiklerini ifade eden Başkan Acehan, Çubuk ve Esenboğa'da ki revizyon çalışmalarının 2015 tarihinde biteceğini kaydetti ve yapılan imar çalışması ile birlikte herkesin gönlüne göre ev yaptırabileceğini ve bu sayede de kaçak yapılaşmanın önüne geçileceğini anlattı. 



Haber Vaktim 


Geri Dön