28 / 03 / 2024

Dekar DK bahçeli ev yatırımına Asmalı konsepti ile devam edecek!

Dekar DK bahçeli ev yatırımına Asmalı konsepti ile devam edecek!

Dekar DK, bahçeli ev konseptindeki yatırımlarına Aşmalı Sokakları ekledi. 100 evin bulunduğu projenin yarısı lansman öncesi satıldı. Aşmalı Sokaklar, 50 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor.



İSTANBUL'DA Bahçeşehir bölgesinde 'bahçeli eV konseptine odaklanan Dekar DK, yeni projesi Aşmalı Sokaklar'ı satışa çıkardı. 22 dönüm üzerinde toplam 100 bahçeli evden oluşan Aşmalı Sokaklar, 50 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor. 


Bahçeli ev konseptinin Türkiye'de çok yaygın olmamasına rağmen dünyada uygulanan bir sistem olduğunu söyleyen Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Bahçeli evleri, birkaç firma şehrin banliyölerinde ve çeperlerinde inşa etmeye çalışıyor. Bu alanda ciddi bir arz sorunu var. Bahçeli evler büyük ve pahalı olarak algılanıyor ancak evlerin metrekaresi küçüldüğünde fiyatlar da ulaşılabilir oluyor" dedi. 


Evlerin yarısını sattı 


Aşmalı Sokaklar'da evlerin metrekare fiyatının 3 bin 400 ile 5 bin 200 lira arasında olduğunu ifade eden Kuzu, "Evlerin fiyatları 420 bin lira ile 830 bin lira arasında değişiyor. Her evin 40 ile 200 metrekare arasında bahçesi bulunuyor. Evlerin büyüklükleri ise 123 ile 158 metrekare arasında değişiyor. 2+1 ya da 3+1 bahçeli ev seçeneği sunuyoruz" diye konuştu. 2015 Mayıs ayında teslim edilecek projenin yüzde 50'si de satıldı. 

Bahçeşehir bölgesinde yaklaşık 500 adet bahçeli ev sattıklarını anlatan Kuzu, yeni projeleriyle ilgili şunları söyledi: "Beylikdüzü'nde 78 dönüm arazi üzerinde yaklaşık 400 konutluk proje hedefliyoruz. Daha geniş bir alana sahip olan Bahçeşehir'de ise etap etap 700 civarında ev yapacağız." 


Vatan


Geri Dön