28 / 03 / 2024

Doğtaş Mobilya bünyesine bir marka daha ekleyecek!

Doğtaş Mobilya bünyesine bir marka daha ekleyecek!

Yurtdışında mağazalaşmaya hız veren Doğtaş, bir marka almak için de kolları sıvadı. Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "Bu bir mobilya ya da yatak markası olabilir" diye konuştu...



Yurtdışında mağazalaşmaya hız veren Doğtaş, bir marka almak için de kolları sıvadı. Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "Bu bir mobilya ya da yatak markası olabilir" diye konuştu.


2012'de Kelebek Mobilya'yı bünyesine katan Doğtaş'ın sahibi Doğanlar Holding, yeni marka avına çıktı. 10 milyar dolarlık Türkiye mobilya sektöründe pazar payı olarak ikinci sırada olduklarını söyleyen Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "Orta veya üst segmentte yeni bir marka daha almak istiyoruz. Doğtaş ve Kelebek'e katacağımız 3'üncü markayla da gücümüz artacak" dedi. Daha önce İşbir Yatak ile görüşmelerinin olduğunu ancak olumsuz sonuçlandığını açıklayan Doğan, "İngiliz bir markayla da görüştük. Sonradan vazgeçtik. Satın almada mobilya da olabilir yatak markası da" diye konuştu. 


1 AYDA 73 MAĞAZA AÇILIŞI 

Doğtaş yurtdışında mağaza atağına geçti. Doğtaş Exclusive tabelasıyla 12 Nisan'da Berlin, Londra, Cidde, Dubai, Abu Dabi, Mekke, Kuveyt, Tripoli, Kerkük, Doha, Manama ve Dammam'da 12 mağaza açtıklarını belirten Doğan, "Bu ay 73 mağaza açacağız. Bunun 30'u Doğtaş olacak" dedi. 



AVRUPA'DA ALMANYA LİDER

Davut Doğan, Doğtaş'ın Almanya'da 3'üncü mağazasının Berlin'de açıldığını söyledi. Doğan, "Buradaki bayimiz 2017'ye kadar 10 mağaza daha açmayı hedefliyor. Avrupa'daki en büyük pazarımız Almanya olacak" dedi. 


Özge Yavuz/ Sabah Gazetesi 



Geri Dön