29 / 03 / 2024

Dumankaya Çocukları İş Başında etkinliği gerçekleşti!

Dumankaya Çocukları İş Başında etkinliği gerçekleşti!

Dumankaya İnşaat tarafından düzenlenen “ Dumankaya Çocukları İşbaşında ” etkinliği ile merkez ofis, çalışanlar ve de çocukları için eğlenceli bir yer haline geldi. Dumankaya Çocukları İş Başında etkinliği gerçekleşti.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle “Dumankaya Çocukları İşbaşında” etkinliğini organize eden Dumankaya İnşaat, merkez ofiste misafir etti.


1 ile 13 yaş aralığında çok sayıda çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak Dumankaya çalışanları ve çocuklar kahvaltıda buluştu. Kahvaltının ardından ise anne babalarının yerine toplantı salonunda buluşan çocuklar Dumankaya İnşaat Onursal Başkanı Halit Dumankaya ile sohbet ettiler. Halit Dumankaya’nın her bir çocukla tek tek sohbet ettiği buluşmada  çocukların verdiği ilginç cevaplar dikkat çekti.  

Halit Dumankaya,  çocuklara Dumankaya’yı ve büyük Dumankaya ailesinin çalışmalarını eğlenceli bir sunum eşliğinde gerçekleştirdiği tanıtımı şu cümleler ile noktaladı: “Sevgili çocuklar, anne ve babalarınız ile ne kadar gurur duysanız azdır. Çünkü anne ve babalarınız insanların sıcak bir ev sahibi olabilmesi için çalışıyorlar. Bu noktada sizlerin de varlığınız ile anne ve babalarınıza büyük bir çalışma enerjisi sağladığınız inancındayım.”  

 

Sunumun ardından çizgi film izleyerek hediyelerini alan çocuklar Dumankaya Merkez Ofis’i keşfe çıktılar. Anne ve babalarının yaptıkları işi ve gündelik iş yaşamını yerinde keşfetme şansı yakaladılar. 

 



Geri Dön