26 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat projeleri için hafta sonuna özel fırsatlarla brunch düzenliyor!

Dumankaya İnşaat projeleri için hafta sonuna özel fırsatlarla brunch düzenliyor!

Dumankaya İnşaat satışları hala devam eden 4 konut projesi için hafta sonu brunch düzenleniyor. Dumankaya İnşaat pazar günü düzenleyeceği brunch ile alıcılara özel fırsatlar sunuyor.



Dumankaya İnşaat'ın bu pazar gerçekleştireceği brunch ile, konut alıcılarına özel hasta sonu fırsatları sunuyor.


Dumankaya İnşaat  Modern Collection, Adres Natura, Vizyon ve Flex Kurtköy projeleri için bu hafta sonuna özel fırsatlar sunuyor..


Modern Collection


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Modern Collection projesinin 2015 yılında teslim edilmesi bekleniyor. 450 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 67 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Proje 4 blok şeklinde İstanbul Başakşehir Bölgesi Esenyurt'ta yükseliyor.


Adres Natura


İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da hayata geçirilen Adres Natura projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. 22 dönümlük bir arazi üzerinde yükselen Adres Natura projesinin 2014 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi hedefleniyor.


Vizyon


Bir ofis projesi olarak tasarlanan Vizyon projesi İstanbul kartal'da hayata geçiriliyor. Vizyon projesinde ofisler hemen teslim edilebiliyor.


Flex Kurtköy


İstanbul Kurtköy'de konumlandırılan Flex Kurtköy projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ogislerden meydana geliyor. 5 blok şeklinde tasarlanan Flex Kurtköy projesi 11 bin metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. Projede dairelerin alanları 40 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiyor.



Geri Dön