19 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaat'tan sıfır faiz kampanyası!

 Dumankaya İnşaat'tan sıfır faiz kampanyası!

' Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak ' misyonuyla çalışan, birbiri ardına projeler geliştirmeye devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul'da hayata geçirdiği 3 projesinde kampanya başlattı...



İstanbul'da gerçekleştirdiği 3 projede kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor.



'Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak' misyonuyla çalışan, birbiri ardına projeler geliştirmeye devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul'da hayata geçirdiği 3 projesinde kampanya başlattı. Ritim İstanbul, Dumankaya Miks ve Hi- Fit projelerindeki kampanyalar ile ev sahibi olmak isteyenlere çeşitli ödeme avantajları sunuluyor. İşte bu kampanyalar: Ritim İstanbul: Maltepe'de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul projesinde Dumankaya İnşaat; 48 ay sıfır faiz, peşinatı 2015'te ödeme ve peşin ödemede yüzde 12 indirim opsiyonları gibi fırsatlar sunuyor. Dumankaya Miks: Emlak Konut- Dumankaya işbirliği ile Halkalı Atakent'te Türkiye'nin ilk tema parkına komşu konumu ile hayata geçirilen Dumankaya Miks'te daire sahibi olmak isteyenler, Eylül sonuna kadar 174 bin TL'den başlayan fiyatlarla, peşinat öteleme, yüzde 10 indirim ve 24 ay sıfır faiz seçeneklerinden yararlanabilecek. Hi-Fit: Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Bahçeşehir'deki Hi-Fit projesinde, bu ayın sonuna kadar geçerli olacak 48 ay sıfır faiz, 2015'te peşinat ödeme, peşin ödemede yüzde 18 indirim ve kira garantisi kampanyası yapılıyor. Hi- Fit projesi, Kasım 2016'da teslim edilecek. 


Takvim




Geri Dön