29 / 03 / 2024

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de teslimler Nisan 2017'de!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de teslimler Nisan 2017'de!

Bu yıl Tuzla'da Gizli Bahçe, Bahçeşehir'de Hi-Fit'i satışa sunan Dumankaya, üçüncü projesini Sancaktepe'de inşa ediyor. İlk kez Sancaktepe'de proje gerçekleştiren Dumankaya, 'Mozaik' adını verdiği projesini 64 dönüm arsa üzerinde hayata geçirecek...



Bu yıl Tuzla'da Gizli Bahçe, Bahçeşehir'de Hi-Fit'i satışa sunan Dumankaya, üçüncü projesini Sancaktepe'de inşa ediyor. İlk kez Sancaktepe'de proje gerçekleştiren Dumankaya, 'Mozaik' adını verdiği projesini 64 dönüm arsa üzerinde hayata geçirecek. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 799 konut ve bir ticari birimden oluşan projeyle ilgili şu bilgileri verdi: "Proje 3 etap halinde inşa edilecek ve 2017 Nisan'da teslim edilecek. 7 bin ön talep aldığımız ilk etapta satışa sunduğumuz 100 daireyi bir haftada sattık. Büyüklükleri 44 ila 208 metrekare arasında değişen daire seçeneklerine yer verilen projede metrekare satış fiyatı 3 bin 200 lira olarak belirlendi." 


FİKİRTEPE'YE BİN 200 KONUT 

Fikirtepe'de iki proje hazırlığında olduklarını söyleyen Dumankaya, "Biz burada uzun süren sürecin içinde yoktuk. Birleşik İnşaat ve Derviş İnşaat'ın proje alanlarını devralarak sürece dahil olduk. Bu projelerin birinde hak sahipleri ile yüzde 100'e yakın, diğerinde ise yüzde 85 anlaşma sağladık. Fikirtepe'de bin 200 konut planlıyoruz" diye konuştu. 


Sabah 





Geri Dön