30 / 03 / 2024

Dumankaya üç projede indirim yapıyor!

Dumankaya üç projede indirim yapıyor!

Dumankaya İnşaat, satışta olan Maltepe Ritim İstanbul, Halkalı Dumankaya Miks ve Hi - Fit projelerinde uyguladığı kampanyalar ile daire sahibi olmak isteyenlere özel ödeme imkanları sunuyor.




Dumankaya İnşaat, satışta olan projelerinde uyguladığı kampanyalar ile daire sahibi olmak isteyenlere özel ödeme imkanları sunuyor. İstanbul'un ilçelerinden Maltepe'de Prens Adaları manzaralı inşa ettiği Ritim İstanbul projesinde Dumankaya İnşaat; 48 ay sıfır faiz, peşinatı 2015'de ödeme ve peşin ödemede yüzde 12 indirim gibi fırsatlar sunuyor. Emlak KonutDumankaya işbirliği ile Halkalı Atakent'te Dumankaya Miks'de daire sahibi olmak isteyenler eylül sonuna kadar 174 bin TL'den başlayan fiyatlarla, peşinat öteleme, yüzde 10 indirim ve 24 ay sıfır faiz seçeneklerinden yararlanabilecek. 


Spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçlarına yönelik projelendirilen Hi-Fit'te ise 48 ay sıfır faiz, 2015'de peşinat ödeme, peşin ödemede yüzde 18 indirim ve kira garantisi imhanı veriliyor. 


Dünya


Geri Dön