19 / 04 / 2024

E-7 Fikirtepe projesinden ilk detaylar!

E-7 Fikirtepe projesinden ilk detaylar!

Firma: E7 Grup ve Selimoğlu Grup

Proje: E-7 Grup Fikirtepe

E-7 Fikirtepe projesinin adı ne olacak? E-7 Grup Fikirtepe'de hangi tip konutlar bulunacak? E7, Fikirtepe’de kaç proje hayata geçirecek? Konutların metrekare aralığı ne olacak? E7 Yapı Ortağı Bülent Selimoğlu’ndan Emlakkulisi.com’a özel açıklamalar...



E-7 Fikirtepe projesinden ilk detaylar!


E-7 Grup Fikirtepe projesinden ilk detaylar geldi. E-7 Grup Fikirtepe’de üç ada üzerine iki proje gerçekleştirecek. 

Bunlardan ilki Fikirtepe’nin Salı Pazarı’na yakın olan kısmındaki 1353-1354-1355-1371 parsellerdeki alanda ticaret ve konut projesi şeklinde olacak. Diğeri ise Tepe Camii’nin yakınındaki alanda sadece konut projesi hayata geçirilecek.



E-7 Fikirtepe projesinden ilk detaylar!



E-Yapı Ortağı Bülent Selimoğlu, Emlakkulisi.com’a yaptığı özel açıklamada her iki projeye de aynı anda başlanacağını ve iki projedeki konut tiplerinin nasıl olacağını söyledi. İşte E-7 Fikirtepe projesinden detaylar…



E-7 Fikirtepe projesinden ilk detaylar!



E-7 Grup Fikirtepe projesinde kaç konut olacak? 


Kadıköy Salı Pazarı’nın yanındaki 1353-1354-1355-1371 parseller üzerinde konumlandırılan ticaret + konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri olacak. Konutların büyüklüğü 65 metrekareden başlayacak.

Fikirtepe Tepe Camii’nin yanındaki sadece konuta ayrılacak projede ise 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde konutlar bulunacak. 



E-7 Fikirtepe projesinden ilk detaylar!



Her iki projede de konutların metrekare aralığı  65 metrekare ile 230 metrekare arasında değişecek.

Selimoğlu’nun açıklamasına göre konutlarda kat iç yüksekliği diğer projelere göre 50 cm daha fazla olarak 3,5 metre olacak. 



E-7 Fikirtepe projesinden ilk detaylar!



Metro ve metrobüse yürüme mesafesindeki ticaret + konut projesi, toplam 70 bin metrekare inşaat alanına, 520 bağımsız bölüm ve giriş katı ticari alana sahip olacak.  


Tama Mimarlık  tarafından tasarlanan projenin tepesinde bir helikopter pisti, tenis kortu ve herkesin ortak kullanımına açık olacak 360 derece panoramik manzaralı sosyal tesis yapılacak.



E-7 Fikirtepe projesinden ilk detaylar!



Projelerde son durum ne?


Mevcutta üç ada ile anlaştıklarını projesini hazırladıkları adanın dere kenarında bulunduğunu ve bu adada bir kaç imza kaldığını süratle bu ada başta olmak üzere imzaların tamamlanıp ruhsat aşamasına geçmek istediklerini söyleyen Bülent Selimoğlu, kaybedecek zamanlarının olmadığını ve bu ada ve diğer anlaşmış bulundukları ve onlarda da imzası az kalmış bulunan adalardaki Fikirtepeli hak sahiplerinin imza atmak için hızlı davranıp önlerini açmalarını beklediklerini vurguladı. 




E-7 Grup Fikirtepe projelerinin adı ne olacak? 


E-7 Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilecek projelerin adları, internet üzerinden İstanbullular’ın önerileriyle belirlenecek. Selimoğlu, “Projelerin adını halk koyacak, internette fikirlerini soracağız ve gelen taleplere göre projenin adını belirleyeceğiz” dedi. 



E-7 Fikirtepe projesinden ilk detaylar!



E-7 Fikirtepe projesinde fiyatlar!


Selimoğlu,  E-7 Grup Fikirtepe  projelerinde konut ve ticari ünitelerin fiyatlarının yapı ruhsatı alındıktan sonra gerçekleştirilecek lansman öncesinde belirleneceğini de sözlerine ekledi.


E-7 Yapı Fikirtepe projeleri hakkında gelişmeler de Türkiye’nin 1 numaralı emlak sitesi Emlakkulisi.com’da olacak…


E-7 Yapı Fikirtepe iletişim!

E-7 Yapı
Adres: Bağdat Caddesi No: 254 Caddebostan - Kadıköy / İstanbul
Telefon: 0216 360 06 26
Web: www.e7yapi.com.tr


Geri Dön