29 / 03 / 2024

E.C.A. Mina serisi, armatürde tasarrufun tek çözümü!

E.C.A. Mina serisi, armatürde tasarrufun tek çözümü!

E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır.



Tasarımında yalın formlardan yola çıkılan E.C.A. Mina Serisi banyo, duş, eviye ve lavabo bataryaları; aynı yalınlığı çok az su ve enerji tüketen çözümüne adapte ederek, minimum tüketim konforunu kullanıcılarıyla buluşturuyor. E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır. Kombinizin ömrü uzar.


E.C.A. Mina ile Banyolarda El Yakmayan Çözümler! 

Banyolarda sıcak suyun kullanılması sonrasında ısınan batarya gövdesi E.C.A. Mina ile tarih oldu! 


Zorunlu sistem birimlerini, fonksiyonel tasarım çözümlerine dönüştürerek kullanıcının hayatını kolaylaştıran Mina Serisi’nde, banyo bataryası üzerindeki yön değiştirici parça, çıkış ucuna entegre ediliyor. Böylece su el duşuna, çıkış ucu 90 derece sağa  çevrilerek yönlendiriliyor. Bu özellik, dar banyolarda kullanıcıya daha çok alan ve konfor sağlıyor. Seri’nin banyo ve duş bataryasında , gövde ısınmasını azaltan özel iç yapı sayesinde, bataryalara dokunulduğunda cildin yanması engelleniyor ve özelliği vurgulayan açma kapama kolu sol tarafta yer alıyor. 


E.C.A. Mina Serisi ile Doğaya Sürdürülebilir Katkı... 

E.C.A. Mina Serisi’nde tasarımda başlayan minimalist yaklaşım; üretimde minimum hammadde ve uygulamada minimum alan kullanımı ile kullanıcısına çok yönlü çözümler sunuyor. 


E.C.A. Mina Serisi’nin üretim sürecinde başlayan doğal kaynakların verimli ve etkin kullanımı, ürünlerin kullanıcılarla buluştuğu andan itibaren en az su ve enerji tüketimiyle doğaya katkıda bulunmaya devam ediyor.  

  

Banyolarda estetik ve maksimum verimi tercih edenler E.C.A. Mina Serisi’ni, Türkiye genelinde E.C.A. Bayileri, Satış Noktaları ve Showroomları’ndan temin ediyor.  



Geri Dön