25 / 04 / 2024

Ege Boyu yeni reklam filmi yayında! 149 bin liraya!

 Ege Boyu yeni reklam filmi yayında! 149 bin liraya!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Boyu

Ege’nin güzelliklerini İstanbul’a taşıyan konut projesiyle adından söz ettiren Eviya Gayrimenkul yeni reklam filmiyle de dikkat çekiyor. İstanbul’un Ege’ye dönüştüğünü anlatan filme Fedon ise sesiyle can veriyor...



Ege’nin benzersiz güzelliğini ayrıcalıklı bir yaşam ile sunan Ege Boyu, merakla beklenen yeni mahalleri Bitez ve Dalyan’ı anlattığı reklam filmiyle İstanbul’u Ege’ye dönüştürüyor. ‘Ege Aşkı İstanbul’u Sarıyor’  sloganıyla yayına giren kampanyada İstanbul’un simgeleri bir anda Ege’ye özgü detaylar ile kaplanıyor. 


2. etap satışlarına devam eden Ege Boyu'nda fiyatlar 149 bin lira ile 783 bin lira arasında değişiyor.




EGE BOYU REKLAM FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ




İstanbul’un sembollerinin Ege’ye ait detaylarla birleştirildiği kampanyada, Boğaz köprüsü ve Kız Kulesi, begonvillerle renklenirken Bağdat Caddesi’ndeki binalar taş evlere dönüşüyor. Bodrum’un etrafı yeşillerle kaplı bembeyaz değirmenleri de kampanyanın öne çıkan unsurları arasında… Kentte yaşam devam ederken bir anda Kandilli tepelerinde bembeyaz değirmenler beliriyor. İstanbul Şehir Hatları Vapuru’nda ise yolcular, bir anda beliren Çeşme sörfçülerini Boğaz’da şaşkınlıkla izliyor.  

 

Kentin bir anda Ege’ye dönüştüğü kampanyada, EgeBoyu’nun cumbalı taş evleri, lavanta kokulu geniş balkonları, şirin sokakları ve canlı Ege çarşısıyla Ege aşkının tüm İstanbul’u sardığı anlatılıyor. 

Kampanya ile hedef kitleye, yaz tatilinden sonra yarım kalan Ege aşkını EgeBoyu’da bulabilecekleri mesajı veriliyor. 



0216 313 19 19


www.egeboyu.com


projeye sor



Geri Dön