19 / 04 / 2024

Ege Seramik teknoloji yatırımlarını sürdürüyor!

Ege Seramik teknoloji yatırımlarını sürdürüyor!

Ege Seramik teknoloji yatırımlarını sürdürüyor. Ege Seramik, 2009 yılında Türkiye ile tanıştırdığı ve çok detaylı görüntülerin seramik yüzeyine aktarılabildiği Digital Tile teknolojisini yeni yatırımlarla geliştiriyor.



Ege Seramik'ten yapılan açıklamaya göre,  İzmir  Kemalpaşa tesislerinde 325 bin metre alanda üretimine devam eden Ege Seramik, 2009 yılında Türkiye ile tanıştırdığı ve çok detaylı görüntülerin seramik yüzeyine aktarılabildiği Digital Tile teknolojisini yeni yatırımlarla geliştiriyor.


Ege Seramik, Digital Tile markalı ürünlerin üretimini yaptığı dijital baskı teknolojisine 2 yeni baskı makinesi ekledi. Yeni makineler teknolojinin gelişmesine paralel, seramik yüzeyde daha detaylı aplikasyonlar yapılmasına imkan sağlıyor.


Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, yeni yatırımları hakkında "Sektörde teknolojimiz ile ön plana çıkmaya devam ediyoruz. Satın aldığımız makinelerle Digital Tile teknolojimizi geliştirmek adına önemli adım attık. Ege Seramik olarak teknolojiye yatırımlarımız devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.


Hürses 


Geri Dön