19 / 04 / 2024

Ekin Koleji Çiğli Ataşehir Kampüsü açılıyor!

Ekin Koleji Çiğli Ataşehir Kampüsü açılıyor!

"Bilgi Toplumunun Okulu" olma amacı ile kurulan ve güçlü akademik kadrosu ile 16 yıldır İzmir'de başarılı ve mutlu çocuklar yetiştiren Ekin Koleji, ikinci kampüsünü Çiğli Ataşehir'de açıyor.




"Bilgi Toplumunun Okulu" olma amacı ile kurulan ve güçlü akademik kadrosu ile 16 yıldır İzmir'de başarılı ve mutlu çocuklar yetiştiren Ekin Koleji, ikinci kampüsünü Çiğli Ataşehir'de açıyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılında eğitim hayatına başlayacak olan ve akıllı bina olarak tasarlanan Ataşehir Kampusü, 4500 metrekarelik kapalı alan ve 1000 metrekarelik bahçeden oluşuyor. Okulun yaklaşık 10 milyon liraya mal olduğu bildirildi. 


Alışılmışın dışında

Ekin Koleji'nin sosyal, kültürel, bilimsel ve teknolojik anlamda çok yönlü bir eğitim kampusü olduğunu dile getiren Genel Müdür Yasemin Reşitoğlu, "Ulusal sınavlarda sürekli olarak ilk 10 okul içinde yer alan Ekin Koleji, Ataşehir Kampusü'nde eğitimdeki kalitesini teknoloji ile de destekledi. Ataşehir Kampusü'nde çocukların kendilerini ev ortamında hissedecekleri, sahiplenme ve güven duygusunu ön plana çıkaracak esnek mekanlar yaratıldı" dedi. 

Okul öncesine 4,5 ve 6 yaşları için öğrenci kaydı alınacak olan Ataşehir Kampusü İlkokulu'na ise bu yıl sadece 1.sınıf öğrencileri kabul edilecek ve sınıflar kademeli olarak büyüyecek. Bu yıl 290 öğrencinin kaydının yapılacağı okulda sınıflar 24 kişilik. Öğrencilere İngilizce ve Almanca eğitimi verilecek.

Reşitoğlu, ilkokul ve okul öncesi eğitimi vereceklerini belirterek, "Ekin Koleji markasının taşıdığı 16 yıllık güven ve kaliteyi Ataşehir'de de sergileyeceğiz. Aynı zamanda Oxford Quality Okulu olan Ekin Okulları'nın büyüyerek gelişmesinden gurur duyuyoruz" dedi. Ekin Koleji Mavişehir Kampusü Okul Müdürü Naci Aydemir de "Kayıtlarımız başladı. Okula ilgi oldukça yüksek ve bu ilgi bizi daha da motive ediyor" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön