29 / 03 / 2024

Eksen İstanbul Ümraniye satılık!

Eksen İstanbul Ümraniye satılık!

Firma: Sur Yapı

Proje: Exen İstanbul

Eksen İstanbul Ümraniye satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 8-13 katlı yatay blok ve 44 katlı rezidans bloğu mevcut...



Yüzde 1 KDV uygulanan Eksen İstanbul Ümraniye satılık daire bilgileri öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, 1,038 daireden oluşuyor. 


Çamlıca Exen İstanbul'un sosyal olanakları arasında; oyun alanları, sauna, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, buhar banyosu ve fitness center bulunuyor. 


Toplam 3 etaptan meydana gelen Eksen İstanbul Ümraniye satılık daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Eksen İstanbul Ümraniye satılık!


Sur Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Eksen İstanbul projesi, 8-13 katlı yatay blok ve 44 katlı rezidans bloğundan meydana geliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Eksen İstanbul Ümraniye satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, İstanbul Anadolu yakası Çamlıca'da yükseliyor. 


Eksen İstanbul Ümraniye satış ofisi

Telefon: 0216 316 79 90

Web Adresi: www.exenistanbul.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön