28 / 03 / 2024

Ekşioğlu Group İmsa İnşaat iki yeni butik oteli hayata geçirecek!

Ekşioğlu Group İmsa İnşaat iki yeni butik oteli hayata geçirecek!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'deki Kilia Konakları projesinden sonra Çanakkale'de ve Antalya'da butik otel projeleri hayata geçirecek. İmsa İnşaat yeni otellerin 40 odayı geçmemesini planlıyor..



Konut projesi dışında fabrika ve altyapı  alanında da projelere imza atan Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'nin ilk AVM'sini de içerisinde barındıran 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra 2015 yılında Çanakkale'de ve Antalya'da butik otel projelerine imza atacak. Kilia Konakları projesiyle Ortadoğulu yatırımcıların ilgisini çeken Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, önümüzdeki yıl Anadolu'da otel projeleriyle büyümek istediklerinin ilk sinyallerini verdi. 


40 odalı oteller


Ekşioğlu Group İMSA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, mevcut arsa stoklarını değerlendirmek istediklerini belirterek "İMSA İnşaat olarak kurulduğumuz günden beri ağırlıklı olarak konut, fabrika ve altyapı projelerinde yer alıyoruz. Artık rotamızı yavaş yavaş otel inşaatına da çevirerek kendimizi bu alanda da göstermek istiyoruz. 


Bu yüzden 2015 yılı içerisinde Antalya ve Çanakkale'de bulunan mevcut arsa stoklarımızı otel projeleri için değerlendireceğiz" diye konuştu. Antalya Kaş'da 3 dönüm ve Çanakkale'de 2 dönüm büyüklüklerindeki arsalarına butik otel yapmak istediklerini söyleyen İmdat Ekşi, bu 2 otel projesinde de 40 odayı geçmek istemediklerini ve otellerin işletmeciliğini üstlenmeyeceklerini belirtti. 


Vatan 


Geri Dön