29 / 03 / 2024

Ekşioğlu rotayı Antalya'ya çevirdi!

Ekşioğlu rotayı Antalya'ya çevirdi!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra, Antalya'da ve Çanakkale'de butik otel projeleri için kolları sıvadı.Ekşioğlu Group, yönünü Antalya ve Çanakkale'ye döndürdü.



Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra, Antalya'da ve Çanakkale'de butik otel projeleri için kolları sıvadı. Konut projesi dışında fabrika ve altyapı alanında da projelere imza atan Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, 2015 yılında Çanakkale'de ve Antalya'da butik otel projelerine başlayacak. Kilia Konakları projesiyle Ortadoğulu yatırımcıların büyük ilgisini çeken ve İstanbul'un arka bahçesi Şile'nin çehresini değiştiren şirket, önümüzdeki yıl Anadolu'da otel projeleriyle büyümek istediklerinin ilk sinyallerini verdi. 


40 ODALI OLACAK 

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, mevcut arsa stoklarını değerlendirmek istediklerini belirterek, "İMSA İnşaat olarak kurulduğumuz günden beri ağırlıklı olarak konut, fabrika ve altyapı projelerinde yer alıyoruz. Artık rotamızı yavaş yavaş otel inşaatına da çevirerek kendimizi bu alanda da göstermek istiyoruz" dedi. 2015 yılı içerisinde Antalya ve Çanakkale'de bulunan mevcut arsa stoklarını otel projeleri için değerlendireceklerinin altını çizen Ekşi, Antalya Kaş'ta 3 dönüm ve Çanakkale'de 2 dönüm büyüklüklerindeki arsalarına butik otel yapmak istediklerini söyledi. İmdat Ekşi, bu 2 otel projesinde de 40 odayı geçmek istemediklerini ve otellerin işletmeciliğini üstlenmeyeceklerini dile getirdi. Kuzey Ege'nin en güzel lokasyonlarından biri olan Çanakkale'de önümüzdeki yıllarda yatırımların daha da artacağını ve Çanakkale'nin insanların tatil seçiminde daha da önemli bir yer alacağını vurgulayan Ekşi, Şile'ye getirdikleri hareketi Antalya Kaş'a ve Çanakkale'ye de getireceklerini ifade etti. 


RAKAMLARLA KİLİA KONAKLARI

Proje Şile'de 104 adet tripleks 3 tipte konaktan meydana geliyor. Konakların alanı 300 metrekare ila 500 metrekare arasında değişiyor. Konakların fiyatları 650 bin ila 2 milyon dolar arasında değişiyor. 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiyor. Konaklar 2 etapta teslim edilecek. 83 bin metrekare arazi alanı üzerinde konumlanıyor. 80 mağazalık alışveriş merkezi alanına 20 bin metrekare ayrılıyor.


Takvim 


Geri Dön