26 / 04 / 2024

Elit Grand Palas'ta fiyatlar 166 bin 320 TL'den başlıyor!

Elit Grand Palas'ta fiyatlar 166 bin 320 TL'den başlıyor!

Kurtköy'de Delmar İnşaat'ın başlayacağı Elit Grand Palas projesi için geri sayım başladı. Ekim 201 l'de inşaatına başlanacak projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor. Satışlara ise eylül ayında başlanacak



Mimarlığını Yüksek Mimar Oya Başar Uluca'nın yaptığı projedeki 45-92 metrekare büyüklüğündeki stüdyo daireler 166.320-346.500 TL arasında, 65-109 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 234.360-356.580 TL arasında, 109-115 metrekare arası büyüklükteki 2+1 daireler 413.200-433.440 TL arasında fiyatlarla satılıyor. Ödemelerde yüzde 40 peşinat ile ister yüzde 0 vade farksız 15 ay, ister yüzde 0,70 faiz oram ile 30 ay vade seçeneği sunuluyor.

Proje üst gelir grubunda yer alan, yatırım ve yaşam amaçlı konut almak isteyen kitleye hitap ediyor. Bununla birlikte düzenli gelire sahip olup ayrıcalıklı bir hayat yaşamak isteyen beyaz yakalıların da ilgisini göreceği düşünülüyor.

Elit Grand Palas, 10.680 metrekare alan üzerine, 25 bin metrekaresi satılabilir alan, 30 bin metrekaresi sosyal ve yaşam alanları olmak üzere toplam 55 bin metrekare kullanım alanında toplam 532 daireden oluşuyor. Projenin yatırım bedeli arsa maliyeti ile birlikte yaklaşık 100 milyon TL'yi bulacak.

Elit Grand Palas, Kurtköy'ün merkezinde Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 dakika mesafede inşa ediliyor. Ayrıca bölgede inşasına devam edilen İleri Teknoloji Endüstri Parkı (İTEP) ile Kurtköy'ün teknoloji üssü olması planlanıyor. İTEP projesi kapsamında olan Avrupa'nın en büyük havacılık bakım ve onarım merkezi de bu bölgede inşa ediliyor. Kurtköy'e yapılan dev yatırımlardan ilki olan İstanbul Park Formula 1 pisti, yapımına devam edilen Fuar ve Kongre Merkezi, Türkiye'nin en büyük AVM'lerinden biri olan Viaport Outlet, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi gibi önemli eğitim kurumlan ve 10 dakika mesafedeki İstanbul'un 3. büyük yat limanı olan Pendik MarinTurk, Kurtköy'ü öne çıkarıyor.

Sosyal alanlarda açık-kapalı yüzme havuzu, bilardo, mini golf, tırmanma duvarı, Türk hamamı, Spa, sağlık merkezi, kat bahçeleri bulunuyor. Projedeki restoran, kafe, fitness center, buz pateni pisti, bowling salonu, sağlık merkezi gibi sosyal gibi alanların ticari birim de olması planlanıyor. Ayrıca daireler home-office olarak da kullanılabiliyor.

Elit Grand Palas'ı diğer projelerden ayıran özelliklerin başında, Selçuklu ve Osmanlı saraylarından etkilenen mimarisi geliyor. Ayrıca projede sunulan rezidans hizmetlerinin dışında, kişiye özel Elit Asistan hizmeti de sunuluyor. Bu hizmetle asistanlık hizmetlerinden ulaşım hizmetlerine, organizasyon hizmetlerinden alışverişe kadar kişiye özel birçok ihtiyaç Elit Asistan hizmetiyle karşılanıyor. Elit Grand Palas, sürdürülebilir çevre stratejilerini kullanarak su tasarrufunu sağlayan, enerji verimliliğini arttıran malzeme seçimlerinde, yapı teknolojileri uygulamalarında ve mimari tasarımında Amerikan Ekolojik Yapılar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED sertifikası kriterlerini esas alıyor. Projede bireysel kiralama desteği de veriliyor. Yani daire sahibi isterse Elit Grand Palas Bireysel Kiralama hizmetine başvurarak dairesini hiç uğraşmadan güvenli bir kiracıya kiralayabiliyor. Kira sözleşmesi gibi destekler bu hizmet çerçevesinde daire sahibine sağlanacak. İstendiğinde aynı hizmet altında, avukatlık hizmeti de alınabilecek.
Hürriyet


Geri Dön