28 / 03 / 2024

Emlak 2014 Fuarı, 11 Eylül’de İstanbul’da açılacak!

Emlak 2014 Fuarı, 11 Eylül’de İstanbul’da açılacak!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve projelerin yer aldığı "Emlak 2014 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı", 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...



Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve projelerin yer aldığı "Emlak 2014 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı", 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.


Geçen yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz es-Suud'un yeğeni Prens Ahmed Bender es-Sideyri'in CNR Emlak Fuarı'na yaptığı ziyareti büyük ilgi uyandırmıştı. Fuarın açılışını bu yıl Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tevfik er-Rebia yapacak.


CNR Holding kuruluşlarından Sine ve İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen fuara, 4 günde 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. Orta Doğu, Türk Cumhuriyetleri, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan da firmalar, CNR Emlak Fuarı'na katılacak. Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak Fuarı Orta Doğu'nun konut, işyeri satınalma, kiralama ve finansman merkezi olacak. Emlak sektörüne ivme kazandıracak fuarın, sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağlaması öngörülüyor. Orta Doğu ve Körfez Bölgesi'ndeki yatırımcıların da fuara ceplerinde 1 milyar 500 bin dolarlık bir bütçe ile katılması bekleniyor.


CNR Emlak Fuarı'nda yıldız projeler de görücüye çıkacak. 40 bin metrekare alanda düzenlenecek fuarda A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak. Fuar, yerli ve yabancı 250 firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek.


TOKİ Haber 


Geri Dön