23 / 04 / 2024

Emlak Konut Ankara Yenimahalle arsa ihalesinin ikinci oturumu sonuçlandı!

Emlak Konut Ankara Yenimahalle arsa ihalesinin ikinci oturumu sonuçlandı!

Emlak Konut Ankara Yenimahalle arsa ihalesinin ikinci oturumunda da ilk oturumdaki gibi tek firmadan teklif geldi. F.O.M. Grup - Ilgın İnşaat - Gaziantep SVT İnşaat, 825 milyon TL teklif etti...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Ankara  Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu da tamamlandı. İlk oturumu 10 Haziran'da yapılan ihalenin ikinci oturumu bugün 15.00'te gerçekleştirildi. 


Emlak Konut Ankara Yenimahalle arsa ihalesinin ilk oturumuna tek bir istekli katılmıştı. F.O.M. Grup - Ilgın İnşaat - Gaziantep SVT İnşaat toplam 61 milyon liralık teklif sunmuştu. 


Emlak Konut Ankara Yenimahalle arsa ihalesinin ikinci oturumunda da durum değişmedi. F.O.M. Grup - Ilgın İnşaat - Gaziantep SVT İnşaat bu sefer 825 milyon TL teklif sundu.


Emlak Konut Ankara Yenimahalle arsa ihalesinin ikinci oturumu sonuçlandı!


Yapılan açıklama şu şekilde;

Şirketimiz tarafından 27.06.2014 tarihinde yapılan "Ankara Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" İhalesinin 2. Oturumuna ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır.Gelen teklif;


Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) 2.750.000.000,00 TL, 

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) 825.000.000,00 TL, 

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı % %30,00 ile


"F.O.M. GRUP MİM. İNŞ. VE MÜH. A.Ş. ~ ILGIN İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş. ~ GAZİANTEP SVT İNŞ. TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İŞ ORTAKLIĞI" tarafından verilmiştir.


Teklif değerlendirme aşamasındadır. 


İhaleye Esas Taşınmazların Tespit Edilen Asgari Bedeli 622.000.000,00 TL' dır.


İlk oturum için tıklayınız


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön