20 / 04 / 2024

Emlak Konut, Etimesgut Erler Mahallesi'nde ne yaptıracak?

Emlak Konut, Etimesgut Erler Mahallesi'nde ne yaptıracak?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Etimesgut İlçesi Erler Mahallesi'nde yer alan bölgede arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işinin ihalesi bugün gerçekleştiriliyor. İşte o işin ve ihalenin detayları...



Emlak Konut, Etimesgut Erler Mahallesi nde ne yaptıracak?


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından düzenlenen  Ankara  İli Etimesgut İlçesi Erler Mahallesi'nde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işinin ihalesi ilk oturumu bugün (3 Haziran 2014) saat 14:30'da gerçekleştirilecek.


Emlak Konut GYO Etimesgut ihalesinin sonucunu öğrenmek için tıklayın!


Emlak Konut GYO, Etimesgut ihalesinin detayları!


Ankara Etimesgut Arsa Satışı Karşılığı  Gelir Paylaşımı İşi İhale İlanı'na göre Erler Mahallesi 48758 Ada, 2 Parsel üzerinde bulunan konut alanı 18 bin 228 metrekare arsa alanına sahip. Arsada Emsal:1.50 olarak belirlenirken emsale esas inşaat alanı ise 27 bin 342 bin metrekare. Arsada konut alanları için Hmaks=Serbest olarak belirtiliyor. 


İhale, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Gayrimenkul Satış, Kiraya Verme ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği'ne uygun olarak, Kapalı Zarf Teklif Alma (1.oturum) ve Pazarlık - Açık Artırma (2.oturum) Usulü ” ile iki oturum halinde iki ayrı günde yapılacak.


Arsanın ihalesi bugün Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Zemin Kat Ataşehir / İstanbul adresindeki Emlak Konut GYO'nin  A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. 


İhale ilanı için tıklayın!  



Geri Dön