20 / 04 / 2024

Emlak işinde daha az çalışarak kazanmanın 3 yolu!

Emlak işinde daha az çalışarak kazanmanın 3 yolu!

Bir çok emlakçı başarılı olmak için bir çok yolu denemektedir.Ancak daha çok çalışmak daha başarılı olacaksınız anlamına gelmemekte. Bu haftaki seminerde İLKON ile daha az çalışarak daha çok kazanman



Bu haftaki seminerde İLKON ile daha az çalışarak daha çok kazanmanın yolları açıklanacak.
 
Bir çok emlakçı başarılı olmak için bir çok yolu denemektedir.Ancak daha çok çalışmak daha başarılı olacaksınız anlamına gelmemekte. Daha çok çalışma daha çok yorulmanız ve sevdiklerinizden bir o kadarda uzak kalacağınız anlamına gelmektedir.Eğer sizlerle paylaşacaklarımızı yaparsanız kısa sürede dengeyi yakalabilirsiniz.

Nasıl olurda bir işe çok yatırım yapar ancak çok az geri dönüş alırsınız Eğer kendinizi bir şekilde kopyalayabilseniz işi en doğru şekilde yapabileceğinizi biliyor ancak karşınızdaki kişilere delege ederken çekinceler yaşıyorsunuz.
 
Buradaki problem sizler işiniz üzerinde çalışırken en değerli şey olan zamanı harcadığınızın farkına varmadan çalışıyorsunuz.Sıradan emlakçılarda zamanı bu şekilde kullanılması sonucunda sadece sınırlı gelir elde etme imkanı bulunmakta.
Bir çok kişi yetiştirilirken ne kadar çok çalışırsan o kadar çok kazanırsın olarak öğütler vermiştir.Ancak kimse size akıllıca çalışmanız gerektiği konusunda bilgilendirmemiştir.Seminerlerimizde nasıl çalışmalarınızın maksimum faydasını alırsınız ve işinizi nasıl delege edersiniz öğrenebilirsiniz.
Seminerlerimize katılanlar kendilerindeki değişimi ; "İLKON'a katılarak değişen dünyaya adapte oldum" olarak ifade etmekte.İLKON sistemini kullananlar %100 kazanç ve takım konsepti ile çalışmanın önemini fark ederek sıradan emlak işinin ne kadar kazançlı bir şekilde yapılabileceğini görmekteler.


Geri Dön