20 / 04 / 2024

Emporia: AKS Yapı Şerifali projesinin adı belli oldu! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Emporia: AKS Yapı Şerifali projesinin adı belli oldu! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Firma: AKS Yapı

Proje: Emporia

AKS Yapı'nın Vural Sitesi'ni yıkarak kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği projesi, Emporia Şerifali'nin 1 kaç ay sonra satışa çıkması planlanıyor. Lansman öncesi metrekare birim fiyatları 4 bin TL'den başlıyor.



Ümraniye, Şerifali'de Sarissa İstanbul projesini hayata geçiren AKS Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında yine Şerifali'de bir projeye imza atıyor. Vural Sitesi'nde gerçekleştirilecek proje kapsamında Vural Sitesi'nin yıkım işlemleri tamamlanmak üzere. 


Yıkıma onay verilse de firma, belediyeden inşaat onayı alacak. Bunun üzerine yaklaşık 1 kaç ay sonra lansmana çıkacak. Henüz bütün detaylar belli olmamış olsa da projenin adı  Emporia  olarak belirlendi. 


500 konuttan meydana gelecek olan projede 2 blok yer alacak. Proje kapsamında yer alan bloklarda daireler 250/250 olarak paylaşılmış durumda. Proje satışa çıktıktan sonra 2 yıl sonunda da tamamlanacak. 


12 bin metrekare üzerinde inşa edilecek olan projede lansman öncesi metrekare birim fiyatları 4 bin TL olarak belirlendi. Ancak lansman sonrası metrekare birim fiyatları 500 TL artarak 4 bin 500 TL olacak. 


Rezidans dairelerden meydana gelecek Emporia projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alacak. Firma şu anda satış ofisi olarak Sarissa projesinin satış ofisini kullanıyor. 


Emporia Şerifali ulaşım:


Emporia: AKS Yapı Şerifali projesinin adı belli oldu! Metrekaresi 4 bin TL ye!


* Görsel AKS Yapı'nın Sarissa İstanbul projesine ait. 


Emporia Şerifali adres: Tatlısu Mahallesi, 34398 Ümraniye/İstanbul.


Emporia iletişim:

Telefon: 0 216 313 45 82

Web Adresi: http://www.aks-yapi.com/


projeye sor



Geri Dön