20 / 04 / 2024

Erintaş İnşaat Zeytinburnu Kazlıçeşme projesi yıl sonunda başlıyor!

Erintaş İnşaat Zeytinburnu Kazlıçeşme projesi yıl sonunda başlıyor!

Firma: Erintaş İnşaat

Proje: Erintaş Zeytinburnu

Erintaş İnşaat Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yeni projeye başlıyor. 88 dükkan ve 16 rezidanstan meydana gelen Erintaş İnşaat Zeytinburnu Kazlıçeşme projesi 2016 yılının son çeyreğinde teslim edilecek...




Erintaş İnşaat, İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme bölgesinde yeni projeye başlıyor. Bu yıl sonunda hafriyat çalışmalarının başlayacağı  Erintaş İnşaat  Zeytinburnu projesi 88 dükkan ve 16 rezidanstan meydana geliyor.


10 bin 85 metrekare alanda inşa edilecek olan Erintaş İnşaat Zeytinburnu projesi 29 bin 327 metrekare inşaat alanına sahip.  Erintaş İnşaat Zeytinburnu teslim tarihi 2016 yılının son çeyreği olarak belirlendi.


Erintaş İnşaat Zeytinburnu projesinde 27 bin 908 metrekare inşaat alanı ticaret alanı için, 1.419 metrekare inşaat alanı konaklama için ayrıldı.  Erintaş Zeytinburnu  Kazlıçeşme Ticaret Alanı ve Rezidans Projesi tek bloktan oluşmakta olup, kullanım olarak A, B ve C olmak üzere üç blok olarak tasarlandı.


7 milyon 500 bin TL proje bedeline sahip olan Erintaş İnşaat Zeytinburnu projesi E-5 karayolunun güneydoğusunda, 10.Yıl Caddesinin doğusunda, Kennedy Caddesinin güneyinde yer alıyor. Projenin güney kesiminde Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kuzeydoğu kesiminde İstanbul Hıfzıssıhha Bölge Müdürlüğü bulunuyor.


Erintaş İnşaat Zeytinburnu Kazlıçeşme projesi yıl sonunda başlıyor!


Tel: 0212 524 68 50

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön