29 / 03 / 2024

Eroğlu Yapı'nın Platform Merter ve Harmony Towers projelerine Ali Babacan'dan övgü!

Eroğlu Yapı'nın Platform Merter ve Harmony Towers projelerine Ali Babacan'dan övgü!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu ve Eroğlu Yapı yöneticilerinden, Platform Merter ve Harmony Towers ile ilgili detaylı bilgi aldı. Babacan, Türkiyenin bu tip projelere ihtiyacı olduğunu söyledi... İşte fotoğra



 

Eroğlu, 17 yıldan bu yana Fransanın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası Perakende ve Gayrimenkul Fuarı MAPIC'te bu yıl iki projesi ile yer aldı. 16 18 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenlenen fuarda İstanbul Platform Merter ve Bursa Harmony Towers projelerini görücüye çıkaran Eroğlu, projeleri ile büyük ilgi topladı.

Fuarın ikinci günü Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan standları ziyaret etti. Babacan; Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu ve Eroğlu Yapı yöneticilerinden, projelerle ilgili detaylı bilgi aldı.


2010 yılından bu yana birbiri ardına iddialı projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıran Eroğlu, geçen Temmuz ayında görücüye çıkardığı İstanbul Plarform Merter Karma Kullanımlı (Mixed-Use) projesi ile önümüzdeki günlerde satışına başlayacağı, Bursa'da yer alan Harmony Towers Karma Kullanımlı (Mixed-Use) projelerini MAPIC Fuarında tanıttı.


17 yıldan bu yana Fransanın Cannes şehrinde yapı ve inşaat ağırlıklı düzenlenen uluslararası MAPIC Fuarına bu yıl ilk kez katılan Eroğlu, her iki projesi ile de ilgi odağı oldu.


Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlunun yanı sıra Eroğlu Yapı Genel Müdürü Feyyaz Karabekiroğlu, Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ve Eroğlu Yapı Teknik ve Tasarım Direktörü Ruşen Görgülü Taşpınarın yanı sıra tüm Ticari Varlık Yönetim departmanının hazır bulunduğu fuarda projeler hakkında ziyaretçilere detaylı bilgi verildi. Ayrıca, fuarın ikinci günü Eroğlu Yapı standını ziyaret eden Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, projeleri çok beğendiğini ve Türkiyenin bu tip kapsamlı projelere ihtiyacı olduğunu belirtti.


Böylelikle 2011 Temmuzunda Doğa Şehircilik işbirliği ile hayata geçirilerek ön taleplerinin toplanmaya başladığı karma projelerinden İstanbul Platform Merterin yanı sıra Eroğlu standında yer alan ve Kasım ayı sonunda Bursada hayata geçirilecek Harmony Towers ilk kez Fransada tanıtılmış oldu.

Dünyanın en prestijli perakende buluşmalarından biri olan MAPIC Fuarına katılımlarından ötürü memnuniyetlerini dile getiren Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer Dünyanın en önemli Gayrimenkul Fuarında Türkiye'yi temsilen katılan çok sınırlı firmalardan biri olmaktan gurur duyduk. Yurtdışı pazarında, geliştirdiğimiz projeler ile hem tasarım hemde ticari değer anlamında önemli bir aktör olduğumuzu tekrardan gösterdik ve sergilediğimiz iki Karma Kullanımlı (Mixed-Use) projemiz İstanbul Platform Merter ve Bursa Harmony Towers ile büyük beğeni topladık. MAPIC ve MIPIM fuarlarına katılımımızı sürekli yaparak, uluslararası arenada marka bilinirliğimizi artırmayı hedefliyoruz dedi.

Eroğlu Yapı

Eroğlu Grubunun tekstil ile başlayan 35 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Yapı; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir. Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursada projeler geliştiren Eroğlu Yapının gerçekleştirdiği ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.

Eroğlu Yapı; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVMnin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Yapı, 2010da ise Oksizen Konaklarının daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır. 2011 yılında İstanbul Lounge-2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Bursa ve Antalya projelerine başlayan Eroğlu Yapı; 2011 yılında toplamda yaklaşık 2,5 milyar TLlik yatırım yapmayı öngörmektedir.

Eroğlu Yapı, 2012 yılında 5 yeni proje geliştirerek toplam yatırım miktarını 3,2 milyar TLye ulaştırmayı hedeflemektedir.

 


Geri Dön