20 / 04 / 2024

Esenler Belediyesi'nden açıktan okuyanlara ücretsiz kurs!

Esenler Belediyesi'nden açıktan okuyanlara ücretsiz kurs!

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi, "Açığı Kapatıyoruz" sloganıyla hayata geçirdiği projeyle, açık öğretim öğrencilerine yönelik takviye eğitim verecek. Eğitimine açıktan devam eden tüm Esenlerli vatandaşlar kurslara katılabilecek...



Açıköğretim öğrencilerinin eğitimlerini başarıyla tamamlamaları ve derslerinde eksik kaldıkları noktalarla ilgili birebir soru sorma imkânı yakalamaları için düzenlenen kurstan, eğitimine açıktan devam eden tüm Esenlerli vatandaşlar katılabilecek.


8 ders işlenecek


Kursiyerler, Esenler'deki Halk Eğitim Merkezleri'nde görev yapan öğretmenler tarafından Bilgi Evleri'nde verilecek Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji, İngilizce, Fizik, Kimya, Türkçe ve Tarih dersleriyle öğretmenlere kafalarına takılan her soruyu sorabilecek ve eksik kaldıkları konuları sınıf ortamında öğrenebilecek.  


Kayıt bilgisi


13 Ekim 2014 tarihinde açılacak kurs için kayıtlar başladı. Kursa katılmak isteyen vatandaşlar, Bilgi Evleri'nden, Yavuz Selim Halk Kütüphanesi ve Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi'nden öğrenci belgeleri ve nüfus kâğıtlarıyla birlikte başvurularını yapabilirler. Esenler Belediyesi Gençlik ve Bilgi Evleri'nde düzenlenecek ve tamamen ücretsiz olacak kursa başvurmak için yaş ve kontenjan sınırlaması yok. Kurs, 30 Mayıs 2015 tarihinde sona erecek.


Esenler Belediyesi


Geri Dön