28 / 04 / 2024

Esenyurt’taki sorumsuz firmalar açıklansın herkes rahatlasın!

Esenyurt’taki sorumsuz firmalar açıklansın herkes rahatlasın!

Esenyurt’ta birkaç sorumsuz firma yüzünden hiçbir imar sorunu olmayan firmalarında zan altında kaldığını belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, bu firmalar açıklansın herkes rahatlasın dedi…



Esenyurt bölgesindeki 5 farklı konseptte tasarladığı Evviva konut projeleriyle dikkat çeken Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, bölgede yaşanan imar sorununu değerlendirdi. Esenyurt’ta 5 firmanın sorumsuzluğundan dolayı bölgede konut üreten diğer firmaların da zan altında kaldığına dikkat çeken Bulut, bu sorumsuz firmalar açıklansın herkes rahatlasın dedi. 


Sorumsuzları açıklasınlar

Yaşanan olumsuzluklardan satışlarının ve müşterilerinin etkilendiğini vurgulayan Bulut, “Bölgede sorunu olan firmaları açıklasınlar. Bu firmalar 3 emsal yerine 13 emsalli projeler yapmışlar. Bu bölgede 3 emsalin üzerinde emsal yok. Bizim Bulut İnşaat’ın 3 emsalin üzerinde projesi yoktur. 3 emsalden başka beklentimiz yok” diye konuştu. 


Kurunun yanında yaş da yanıyor

Esenyurt’ta 2 firmanın battığını, 3 firmanın da sorunlu olduğunu belirten Bulut, bunların dışındaki firmaların herhangi bir imar sorunu olmadığını söyledi. Dedikodular devam ettiği sürece hiçbir sorunu olmayan firmaların da zora gireceğini ifade eden Bulut, vatandaşları firmaları iyi inceleyip sonra yatırım yapmaları konusunda uyardı. 


İmar sorunu olan hiçbir projemiz yok

Bulut İnşaat’ın imar problemi olan hiçbir projelerinin olmadığının altını çizen Temel Bulut, “Bulut İnşaat’ın imar problemi yüzünden devam etmeyen hiçbir projesi yoktur. İmar artışı bekleyen projelerimiz var. Bulut İnşaat’ın mevcut projeleri 2,5 emsaldir. Projelerimizin 3 emsal olmalarını bekliyoruz. Projelerimizi 2,5 emsale göre devam edip, orada bırakıyoruz. 3 emsale çıkınca üzerine 2-3 kat çıkacağız. Olmazsa binaların ince işine başlayıp en kısa zamanda bitirip vatandaşa teslim edeceğiz. Şuanki durum bizi hiçbir şekilde durdurmuyor. Biz şantiyelerimizde full çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön