21 / 05 / 2024

Eskiyapı İnşaat'a ihaleye katılma yasağı getirildi!

Eskiyapı İnşaat'a ihaleye katılma yasağı getirildi!

İçişleri ve Milli Savunma Bakanlıkları ile Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK), 4734 Sayılı Kamu İhale ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre 30 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılmama yasağı getirdi...  



 İçişleri ve Milli Savunma Bakanlıkları ile Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK), 4734 Sayılı Kamu İhale ve 4735 Sayılı Kamu İhale
 Sözleşmeleri Kanununa göre 30 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılmama yasağı getirdi.
        
Yasaklara ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.
        
Duyurulara göre, YÖK Başkanlığı, "Cerenay Turizm Gıda İnşaat Temizlik ve Otom Sanayi Ticaret Limited Şirketi"ni ihalelerden men etti.
        
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye katılan İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı  şirket, 1 yıl süreyle tüm ihalelere giremeyecek.
        
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

İçişleri Bakanlığı, 2 firmaya ihale cezası getirdi.
        
Adana İl Özel İdaresinin ihalesine katılan  Adana  Ticaret Odasına kayıtlı "Keskin İş Makineleri Hurda Hafriyat Nakliyat Dayanıklı Tüketim Malzemeler  Medikal Tekstil Bilgisayar Otomotiv Turizm Gıda İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" ile Adana Sarıçamda bulunan "Selçuk Karslı" 6 ay süreyle kurum ihalelerinden men edildi.
        
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 1 yıl süreyle ihalelere katılma yasağı getirilen kişi ve firmalar da şunlar:
        
"19uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığının (Balıkesir) ihalesine katılan Edremit Bakkallar ve Bayiler Odasına kayıtlı Songül Ordu.
        
2inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığının (Kayseri) ihalesine katılan  Kayseri Ticaret Odasına kayıtlı Elektrosan Elektrik Elektronik İnşaat Tekstil  Gıda Hırdavat Medikal İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.
        
Adana Tedarik Bölge Başkanlığının ihalesine katılan Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Işık Tarım Ürünleri Sanayi ve İç Dış Ticaret Limited Şirketi.
        
İstanbul Tedarik Bölge Başkanlığının ihalesine katılan Gaziantep Ticaret Odasına kayıtlı Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.   1inci Zırhlı Tugay Komutanlığının (İstanbul) ihalesine katılan İstanbul
 Ticaret Odasına kayıtlı İlke İlkay Akgün.
        
2inci Kolordu Komutanlığının (Çanakkale) ihalesine katılan İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Eskiyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile ortağı Bülent Şimşek.
        
1inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığının (Sakarya) ihalesine katılan Balıkesir Ticaret Odasına kayıtlı Şahin Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. GATA Komutanlığının (Ankara) ihalesine katılan  İzmir  Ticaret Odasına kayıtlı Asumed Medikal İlaç Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi.
        
Dağ ve Komando Tugay Komutanlığının (Hakkari) ihalesine katılan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı A-Ken İnşaat Gıda Nakliyat Turizm Petrol Ürünleri İç ve Dış Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile ortağı Ferdi
 Akman.
        
1inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığının (Sakarya) ihalesine katılan Konya Ticaret Odasına kayıtlı DTY Makine Hidrolik Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile ortağı Yahya Apa.
        
13üncü İkmal Merkezi Komutanlığının (Afyonkarahisar) ihalesine katılan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Engin Rulman Ticaret ve Sanayi Limited  Şirketi ile ortağı Kadir Uyan.
        
İzmir Tedarik Bölge Başkanlığının ihalesine katılan İzmir Ticaret Odasına kayıtlı Gökhan Bozkurt.
     
6ıncı Hudut Alay Komutanlığının (Van) ihalesine katılan  Ankara  Ticaret Odasına kayıtlı Turan Kömürcü.
        
1inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığının (Sakarya) ihalesine katılan İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Standart Otomotiv Makine Tekstil Gıda ve Su Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.
        
1inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığının ihalesine giren Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Maksav Makine İmalat Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi.
        
İzmir Tedarik Bölge Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye katılan Denizli Ticaret Odasına kayıtlı Tanrıverdi Bakliyat Temizlik Maddeleri Tarım Gıda Sanayi  ve Ticaret Limited Şirketi.
        
1inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığının ihalesine giren Eskişehir Ticaret Odasına kayıtlı Erdoğan Hazer.
        
13üncü İkmal Merkezi Komutanlığı (Afyonkarahisar) tarafından yapılan ihaleye katılan Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Erkut Ünlütürk.
        
İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığının (Isparta) ihalesine katılan Marmaris Ticaret Odasına kayıtlı Ali Osman Gök.
        
39uncu Mekanize Tugay Komutanlığının ihalesine (Hatay) katılan İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Şule Selin Akgün.
        
1inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığının (Eskişehir) ihalesine giren Kayseri Ticaret Odasına kayıtlı Volkan Çetin.
        
Ankara Tedarik Bölge Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye katılan İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Yeşil Giyim ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile ortağı Gülsüme Kaya.
        
Adana Tedarik Bölge Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye giren Adana Ticaret Odasına kayıtlı Süreyya Temizlik İnşaat Gıda Pazarlama Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile ortağı Uğur Atay.
        
İstanbul Tedarik Bölge Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye katılan Adana Ticaret Odasına kayıtlı Süreyya Temizlik İnşaat  Gıda Pazarlama Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile ortağı Uğur Atay.
        
Adana Tedarik Bölge Başkanlığının ihalesine katılan Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Işık Tarım Ürünleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi.
        
Adana Tedarik Bölge Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye giren Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Işık Tarım Ürünleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi.
        
13üncü İkmal Merkezi Komutanlığı (Afyonkarahisar) tarafından yapılan ihaleye katılan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Abdurrahman Yalgı."
        
Söz konusu kişi ve firmalar, birer yıl süreyle yapılacak olan ihalelere giremeyecek.
AA


Geri Dön