03 / 05 / 2024

Eston Yapı'da görev değişikliği! Kaan Yücel'in yerine Özgür Mungan geldi!

Eston Yapı'da görev değişikliği! Kaan Yücel'in yerine Özgür Mungan geldi!

Eston, Türkiye 'de TMSF ile ilk kez gerçekleştirilen farklı bir iş modeliyle son dönemde başarıyı yeniden yakaladı. Bugün ise Eston, yeni hedefler doğrultusunda direksiyonda yeni Genel Müdür Özgür Mungan 'la yoluna tam gaz devam etme kararında …



Türkiye 'de özel sektörün gerçekleştirdiği en büyük ve kapsamlı inşaat projelerine imza atan ESTON YAPI, TMSF ile yürüttüğü yönetim modeli çerçevesinde ivme kazanarak mevcut proje etaplarını tamamlamış, satışlarını hızlandırmış ve yeni kısımların inşaatına başlamıştı. Eston, bu büyümeyi daha da hızlandırarak planlarını daha ileriye taşımak üzere üst yönetimde değişikliğe gitme kararı aldı.
Bağlı olduğu Zeytinoğlu şžirketler Grubu 'nun finansal yükümlülükleri doğrultusunda, 2005 yılında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile bir protokol imzalayarak işbirliğine giren ve bu sayede yeniden büyüme sürecini yakalayan Eston 'un, yeni hedefler ve planlar çerçevesinde 2011 Mart sonu itibariyle Genel Müdür Kaan Yücel 'le yolları ayrıldı. Genel Müdürlük pozisyonu 'na ise Zeytinoğlu şžirketler Grubu bünyesinde Mart 2010 'dan beri Genel Koordinatör Yardımcılığı görevini yürüten Özgür Mungan atandı.

1967 doğumlu olan Mungan,  Ankara  Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu evli ve 1 çocuk sahibi . Uzun yıllar bankacılık sektöründe yöneticilik yapan Mungan, 2004-2006 yılları arasında TMSF 'de daire başkan yardımcılığı görevinde de bulundu. Son olarak Deutschebank 'ta kıdımli danışman (Senior Advisor) olarak görev yapan Mungan, Mart 2010 'dan beri Zeytinoğlu Grubu 'nda Genel Koordinatör yardımcılığı görevini yürütüyordu. Eston, bu kan değişikliği ile 46 yıllık Eston deneyimini yeni projelere taşımayı hedefliyor.

Eston Yapı, 2010 yılı içerisinde,   tamamı 5359 konuttan oluşması planlanan Eston Deniz projesinde 207 evden oluşan Yakamoz Evlerini teslim etti. 8 kısım ve 342 evden oluşan Kalyon Evleri 'nin inşaatları ve teslimleri ise halen devam ediyor.   5-6 katlı apartman dairelerinin de yer aldığı Kalyon Evlerinin 3. Etabının da satışlarına başlandı. Eston Yapı 'nın diğer ses getiren projelerinden Eston şžehir ise 12 kısımda toplam 2800 konuttan oluşuyor. İlk etabında yaşam çoktan başlamışken, tamamı 2017 de teslim edilecek olan projenin 3. Kısım 2. Etabı ve 3. Etabı ile 4 ve 5. kısımlarının satışları sürüyor.

www.eston.com


Geri Dön