18 / 04 / 2024

Ev keyfini yaşayabileceğiniz bir proje: NeoGölpark İstanbul!

Ev keyfini yaşayabileceğiniz bir proje: NeoGölpark İstanbul!

NeoGölpark İstanbul, toplam 350 müstakil bahçeli konuttan oluşuyor. Her konutun 350 m2 ile 1200 m2 arasında değişen parsel içerisinde olduğu projede, ev sahipleri bahçeli ev keyfini tam anlamıyla yaşayabiliyor.



Zamana karşı direnebilenlerin farkını ortaya koymasından yola çıkan Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın, Bolluca'da inşa edilen ve Kuzey İstanbul'un en büyük yatay projesi olan NeoGölpark İstanbul'u hayata geçirdi. NeoGölpark İstanbul, 2 bin dönümlük ormanın hemen yanında yer alan konumu ve kişi başına düşen 450 m2'lik yeşil alanı ile tam anlamı ile doğa ile iç içe bir hayat sunuyor. 7 mahalleden oluşan ve ilk 3 mahallesinde yaşamın başladığı NeoGölpark İstanbul'da toplam 350 bahçeli konut yer alıyor. 


NeoGölpark İstanbul'da Ev Sahibi Olmak için Yeni Fırsat NeoGölpark istanbul'un muazzam atmosferine dahil olmak, bahçeli konutlarda sakin ve huzurlu bir hayat yaşamak için yeni satışa sunulacak olan Cevizlik mahallesini ziyaret edebilirsiniz. 


'Yeni Şehir İstanbul' projesinin gündeme gelmesi ile lokasyonu ile dikkat çeken NeoGölpark istanbul'un beşinci mahallesi Cevizlik Mahallesi, projenin en çok talep gören iki konut tipi olan, L ve M tipi konutlardan oluşuyor. Cevizlik Mahallesi'nin ilk bölümünde; 39 müstakil ev bulunuyor. İkinci bölümün çalışmaları ise devam ediyor. 


195 m2 ve 4+1 müstakil bahçeli konutlar olan M tipi konutlar 2 katlı olup 450 - 550 m2 arasında değişen parsele; yine 2 katlı, 4+1 müstakil bahçeli konutlar olan L tipi konutlar ise 192 m2 ve 450 - 550 m2 arasında değişen parsele oturuyor. 


NeoGölpark İstanbul'un her geçen gün yatırımcısına kazandırdığını dile getiren Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın, şehrin gürültüsünden uzak, 2 bin dönümlük ormanın yanı başında yer alan projenin özellikle çocuklu aileler tarafından tercih edildiğini söyledi.İstanbul 3194 sayılı imar yönetmeliğinin kişi başına 10 m2 yeşil 

alan olması gerektiğini de vurgulayan Aydın, "Bu oran reel olarak İBB kaynaklarına göre kişi başına 6,05 m2 olarak görünüyor. 


Ancak internette yer alan bağımsız kaynaklara göre istanbul'da bu oranın kişi başına 2,5 m2 olduğunu belirtiliyor. Paris'te ise bu oran kişi başına 28 m2'dir. Öte yandan, bizim projemizde park alanlarımız dahil olmak üzere projemizde kişi başına 188,4 m2 yeşil alan düşüyor. Bu değerleme çerçevesinde 1.900.000 m2 orman arazimizi hesaba hiç katmıyorum, çünkü o şekilde değer çok yükselecektir. Tüm bunların yanında, projemiz dahilinde 195.000 adet de ağaç diktik." dedi. 


Toplam 550 bin m2 üzerinde kurulu NeoGölpark İstanbul'da her etap bir mahalle olarak konumlandırıldı ve isimlendirmesi de yine bu şekilde yapıldı. Mahalleler etap sırası ile Limon Dalı, Sakızlık, Vişnelik, Nar Çiçeği, Kiraz Dalı ve Cevizlik olarak adlandırıldı. Projenin 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor. 


Gölpark İstanbul, Yeni Şehir İstanbul ile her geçen gün değer kazanan lokasyonda NeoGölpark istanbul, inşa edilmeye başlandığı günden bu yana lokasyonu ile değer kazanmaya devam ediyor. Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzakta, doğa ile iç içe bir hayat yaşamak isteyenlerin tercihi olan NeoGölpark istanbul, 'Yeni Şehir istanbul' projesi ile birlikte üçüncü köprü ve havalimanının da gündeme gelmesi ile yatırımcısının yüzünü güldürüyor. 


Karadeniz'in kuzey şeridinde 40 bin hektar alan üzerine kurulacak olan Yeni Şehir istanbul'un nüfusunun 1 milyon kişi olması bekleniyor. Olimpiyat Köyü, teknoloji üssü, üniversite, hastane gibi büyük yatırımların yapılacağı bölgeye hızlı tren ve metro sisteminin de yapılması planlanıyor. NeoGölpark İstanbul ise tüm bu gelişmelerle birlikte değerine değer katıyor. Şehre ve birçok noktaya bağlanan, yeni ulaşım ağının ortasındaki konumuyla NeoGölpark İstanbul, Atatürk Havalimanı'na ve Maslak'a 30 dakika, Göktürk - Kemerburgaz'a 10 dakika, istinye Park ve Kanyon'a sadece 25 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Hedef: Çocuklara golf sporunu sevdirmek


 Proje kapsamında çocuklara golf oyununu öğretmek amacıyla golf eğitim sahası yaratan NeoGölpark istanbul, Koruncuk Vakfı Bolluca Çocuk Köyü'nü de kapsayan bir program sürdürüyor. 


Golf eğitimi projesinin eğitim programı da Milli takıma pek çok oyuncu kazandıran antrenör Adnan Salmanlı eşliğinde organize ediliyor. Bu sayede yetenekli çocuklar golf sporunun tadını çıkarırken, milli takıma seçilebilecek potansiyelde olanların üniversite için yurtdışında burs imkânı kazanma şansı bulunuyor. Koruncuk Vakfı Bolluca Çocuk Köyü ve semt çocuklarının da katılımıyla 8-10 yaş aralığında 50 çocuk eğitimlere katılıyor. 


Fortune 


Geri Dön