16 / 04 / 2024

Evim Kadıköy'de teslimler 20 ay sonra!

Evim Kadıköy'de teslimler 20 ay sonra!

Fikirtepe'de ilk kentsel dönüşüme giren ve ilk temeli atan firma olarak birçok zorlukları aştıklarını belirten Temel, yine projesini ilk bitiren firmanın da kendileri olacağını bildirdi...



Anka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de başladıkları Evim Kadıköy projesinin ilk adasında daire teslimlerinin 20 ay sonra başlayacağını söyledi. 


Fikirtepe'de ilk kentsel dönüşüme giren ve ilk temeli atan firma olarak birçok zorlukları aştıklarını belirten Temel, yine projesini ilk bitiren firmanın da kendileri olacağını bildirdi. 


DEVLET DESTEĞİ ŞART 


Projedeki şantiyenin 24 saat internet üzerinden takip edilebileceğini belirten Temel, kentsel dönüşüm konusunda bu işe soyunanlara devletin daha fazla destek vermesi gerektiğinin altını çizdi. Temel, "Sektör yine canlanıyor, bürokratik işlemlerin kolaylaşmasını ve hızlanmasını bekliyoruz. Kentsel dönüşüm noktalarına kira yardımlarının hızlı ödenmesi ve kentsel dönüşüm yönetmeliklerinin hızlıca geçirilmesi beklentilerimiz arasında. Bu konuda herkesin sorumluluğu var" şeklinde konuştu. Temel, Fikirtepe'de daire metrekare fiyatlarının 5 bin 500 TL'den başladığını ve 9 bin TL'ye kadar vardığını ve fiyatların yakın gelecekte daha da yükseleceğini tahmin ettiklerini kaydetti.


Yeni Akit 



Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com


Geri Dön