20 / 04 / 2024

Eylül ayında satışa çıkacak konut projeleri!

Eylül ayında satışa çıkacak konut projeleri!

Yaz dönemini geride bırakmaya hazırlanan gayrimenkul sektöründe Eylül ayının başlamasıyla birlikte yeni projelerin satışı da start alacak. İşte satış için geri sayımın başladığı o projeler..



Türk ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektörü, yaz dönemi ve ardından gelen Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle girdiği durgun günleri unutmaya hazırlanıyor. Eylül ayıyla birlikte birçok yeni projenin satışa çıkacağı sektörü hayli hareketli günler bekliyor. 


Dumankaya Mozaik 


İstanbul 216 İnşaat sektörünün güçlü firmalarından biri olan Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'deki projesinde 153 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satış dönemi devam ediyor. 


Stüdyo, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Mozaik'te teslimler ise 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek. 41 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projede; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Dumankaya Fikirtepe


Dumankaya İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçireceği projesi Eylül'de satışa çıkacak. 450 bin metrekarelik alan-üzerinde inşa edilecek proje 38 milyon TL yatırım değerine sahip. Proje toplamda 505 konuttan meydana geliyor.

 

Lokum Evler 


DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliği ile hayata geçirilecek 'Lokum Evler' projesinde ön satışlar devam ederken, projenin lansmanı Eylül ayında yapılacak. İstanbul'un gelişen bölgesi Tuzla'da inşa edilecek proje, konut ve park alanı dahil olmak üzere 53 dönüm arazi üzerine konumlanıyor. Toplamda 722 konuttan oluşacak Lokum Evler'de 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alacak. 


Makyol Yaşam 


Makyol İnşaat tarafından Beylikdüzü'ne konumlandırılan ve toplam 465 adet dairenin yer aldığı Makyol Yaşam projesinde Eylül ayında başlayacak ve konut teslimleri de Eylül 2016'da i gerçekleştirilecek. 23 bin metrekare alan üzerinde konumlanan projede 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Makyol Yaşam'da oyun alanlarından havuza, spor alanlarından otoparka kadar birçok sosyal alan mevcut. 


İstanbul 216


Baysaş İnşaat imzalı İstanbul 216 ise Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Ön satış sürecinde olan projede, metrekare fiyatları 5 bin 750 liradan başlıyor. 24 katlı 3 blok halinde yükselen projede, toplamda 541 konutun yanında 12 adet de işyeri bulunuyor. İstanbul 216 Fikirtepe'de, 52 metrekare ile 157 metrekare arasında değişen 1 + 1,2+1,3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projenin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Avrupa Konutları Kale



Avrupa Konutları serisiyle adından söz ettiren Artaş Grubu, Topkapı'daki 37 dönümlük arazide yaklaşık 700 konutluk Kale projesini hayata geçirecek. Eylül ayında satışa çıkması beklenen proje 10 katlı bloklardan oluşacak. 


Avrupa Konutları Kale projesinde çoğunluğu 2+1 tip dairelerden oluşmak üzere yaklaşık 700 konut, ofis bloğu ve ticari alanlar da yer alacak. 


Torunkent 


Torunlar GYO'nun Alibeyköy'deki Torunkent projesinin Eylül sonu Ekim başı gibi satışa sunulması planlanıyor. Toplamda 4 bin 188 adet konuttan oluşacak projede 1+1 'den 4+1 'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. 26 blok olarak tasarlanan projede 16 bin 85 metrekarelik ticaret alanı da bulunuyor. 


Mina Towers


Eylül ayında satışa çıkarılması planlanan Başaran Group'un Fikirtepe projesi Mina Tovvers, Türkiye'nin ilk çelik konstrüksiyon sistemli projesi olacak. 345 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 25 katlı 6 kuleden oluşacak. Şu anda ön talep toplama sürecinde olan projede toplam 1702 konut yer alacak. 


Posta 


Geri Dön