18 / 04 / 2024

Fly Suit'i Eroğlu Emlak Yatırım devraldı! Yeni adı Ali Ağa Suit!

Fly Suit'i Eroğlu Emlak Yatırım devraldı! Yeni adı Ali Ağa Suit!

Firma: Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş

Proje: Ali Ağa Suit

Uçarlar Yapı'nın Esenyurt Fly Suit projesini Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş satın aldı. Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş projeyi Ali Ağa Suit adıyla yeniden satışa sunacak. İşte detaylar...




Esenyurt'ta Fly Garden Residence ve Fly Butik gibi projeleri hayata geçiren Uçarlar Yapı bu yıl Mart ayında aynı bölgede Fly Suit projesine başlamıştı. Projenin inşaat çalışmaları Mayıs ayında başlayacaktı.


Fly Suit i Eroğlu Emlak Yatırım devraldı! Yeni adı Ali Ağa Suit!


Uçarlar Yapı'nın Fly Suit projesini yakın zamanda Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş. satın aldı. Eroğlu Emlak Yatırım Fly Suit projesini  Ali Ağa Suit  adıyla satışa sunacak. Projenin ilk halinde 2+1 daireler yer alırken, son halinde yalnızca stüdyo ve 1+1'ler bulunuyor.


2 bin 508 metrekare alanda yükselecek olan Ali Ağa Suit Esenyurt projesi 12 katlı tek blok olarak tasarlandı. Blok yüksekliği 36,50 metre olan Ali Ağa Suit projesinde 145 konut ve 10 dükkan bulunuyor. 


Fly Suit i Eroğlu Emlak Yatırım devraldı! Yeni adı Ali Ağa Suit!


Stüdyo ve 1+1'lerin yer verildiği Ali Ağa Suit projesinde konutların büyüklükleri 27 metrekare ile 54 metrekare arasında belirlendi. Toplam inşaat alanı 12 bin 353 metrekare olan Ali Ağa Suit projesinin inşaatı Eylül ayında başlıyor. Ali Ağa Suit'te teslimler Ekim 2015 yılında gerçekleştiriliyor.



Eroğlu Emlak Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!


Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş Hakkında

40 yıllık tecrübenin tek çatı altında birleşmesi ile oluşan Eroğlu Group şimdiye kadar Metal ve Geri Dönüşüm sektöründe edindiği saygınlığı bundan sonra konut, ofis, rezidans projelerinde sürdürmeyi hedefliyor. 


1974 yılından bu güne Er Metal Endüstri Geri dönüşüm, Anka Endüstri Geri Dönüşüm, Yermet Taşımacılık, Loop Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Tic. A.Ş. olarak ticari hayatında süreklilik sağlayan Eroğlu Group, sektörün önde gelen firmalarından biri olmayı başarmış ve inşaat sektöründe de bu başarısını daha ileriye taşımayı hedeflemiştir. Hurda ve geri dönüşümde yıllık 290.000 ton metal işlemi ile ülke ekonomisine katkısı büyük olan Eroğlu Group 2014 yılında Esenyurt ilçesinde İstanbulun en büyük entegre geri dönüşüm tesisini kurmuştur.


Şimdi ise bu başarıya bir yenisi daha ekleniyor. Eroğlu Emlak Yatırım İnşaat A.Ş başlı başına bir metropol olan, gün geçtikçe değeri artan, son yılların en gözde ilçesi ve cazibe merkezi olan Beylikdüzü’nde Eroğlu Group güvencesi ile Ali Ağa Suit ‘i inşaa ediyor.


Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu'nun mesajı;


Başarılarla dolu yolumuzda hem Türkiye hem de yurtdışında tercih edilen bir firmayız. Eroğlu Group olarak değişmez prensiplerimiz ;


-Her zaman daimi hizmet,


- Hizmette dürüstlük ve kalite,


-Zamanında teslim ve uygun fiyattır.


Eroğlu Emlak Yatırım olarak sizlere renkli ve keyifli bir yaşam kalitesi sunuyoruz. Çevre Teknolojilerine verdiğimiz önemle daha temiz, daha yeşil, daha iyi yaşam alanları üretiyoruz. Eroğlu Group olarak sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


Tel: 0212 691 13 70

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön