29 / 03 / 2024

Fransa'da yangın: Türk aileden 3 kişi hayatını kaybetti!

Fransa'da yangın: Türk aileden 3 kişi hayatını kaybetti!

Fransa'nın doğusundaki Mulhouse kentinde bir binada çıkan yangında, Türk aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Mulhouse'daki bir binanın birinci katında dün henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...



Fransa'nın doğusundaki Mulhouse kentinde bir binada çıkan yangında, Türk aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Mulhouse'daki bir binanın birinci katında dün henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede merpen boşluğundan yayılarak üç katlı binayı saran alevler yüzünden 6 kişilik Arslan ailesi içeride mahsur kaldı. 


EŞİ VE KIZINI BIRAKMADI 

Yerel Dernierres Nouvelles D'Alsace gazetesinin haberine göre; inşaat ustası baba Hasan Arslan, 3 çocuğunu çatıya çıkartarak kurtulmalarını sağladı. Ancak eşi Nimet ve 13 yaşındaki kızı İkra'yı da kurtarmaya çalışırken alevlere yenik düştü. Hasan Arslan, eşi ve kızıyla birlikte yaşamını yitirdi. İtfaiye, 5 yaşındaki kız ile 8 ile 11 yaşlarındaki erkek çocukları babalarının ölmeden önce çıkardığı çatıdan almayı başardı. Yozgatlı Arslan ailesinin 15 yıldır Fransa'da yaşadığı kaydedildi. 


Sabah 



Geri Dön