29 / 03 / 2024

Gayrettepe Armoni Residence satış fiyatları!

Gayrettepe Armoni Residence satış fiyatları!

Firma: MM Proje

Proje: Armoni Residence

Banka kredisine uygun olan Gayrettepe Armoni Residence satış fiyatları 525 bin dolardan başlıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar yer alıyor...



İstanbul'un hızla gelişen semtlerinden Gayrettepe'de 13 bin 960 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen  Armoni Residence  projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. 


Alışveriş merkezlerine ve çevreyoluna yakın noktada konumlandırılan Armoni Residence projesi  MM Proje  imzası ile yükseliyor. Toplam 63 adet daireden oluşan projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 76 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.


10 katlı tek blok olarak yükselen Armoni Residence projesinin 10. katında fitness, sauna ve jakuzi yer alıyor. Projede ayrıca dinlenme alanları, kapalı otopark, güvenlik, resepsiyon, catering, vale ve seyir terasları bulunuyor.


Gayrettepe Armoni Residence satış fiyatları;


Gayrettepe Armoni Residence satış fiyatları 525 bin dolardan başlıyor. Proje banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün. Daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli 120 aya kadar taksitlendiriliyor. 


Gayrettepe Armoni Residence satış fiyatları hakkında, ve ödeme fırsatları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız projenin satış ofisini arayabilirsiniz. 


Telefon : 0212 2741300

Web adresi: www.mmproje.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön