28 / 03 / 2024

Gazi eşleri TOKİ'den ev talep etti!

Gazi eşleri TOKİ'den ev talep etti!

Taner Yıldız'la sohbet eden bazı gazi eşleri de kocaları öldükten sonra oğulları ve gelinleriyle yaşadıklarını, zaman zaman gelinleriyle sıkıntılar olduğunu belirterek dul kalan gazi eşleri için TOKİ'den daire talebinde bulundu.




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Hedefimiz Türkiye'deki istikrarın tüm yönleriyle devam etmesi. Bundan sonra da yeni Türkiye ve 2023 hedeflerine koşturmaya devam edeceğiz" dedi.


Kayseri Valiliği'nce Yatırım ve Koordinasyon İzleme Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Bakan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, buruk bir bayram yaşandığını belirterek Filistin'deki zulmün sona ermesini ve Musul'daki rehin tutulan vatandaşların bir an önce ülkelerine dönmesini dilediklerini, bu yöndeki çalışmaların sürdüğünü söyledi.


- Gazi eşlerinin TOKİ'den ev talebi


Bakanla sohbet eden bazı gazi eşleri de kocaları öldükten sonra oğulları ve gelinleriyle yaşadıklarını, zaman zaman gelinleriyle sıkıntılar olduğunu belirterek dul kalan gazi eşleri için TOKİ'den daire talebinde bulundu. Bakan Yıldız da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bu talebi ileteceğini söyledi.


Bakan Yıldız daha sonra Vali Orhan Düzgün ve AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır ile Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin elini öpen Bakan Yıldız, yaşlılara karanfil verdi.


Huzurevi sakinlerinden emekli öğretmen Mustafa Yeşiloğlu, ziyarete gelenlere şarkı söyledi.


Bakan Yıldız ve beraberindekiler İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek güvenlik güçleriyle bayramlaştı.



AA




Geri Dön