18 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 'da 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 'da 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinden ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Venezia projesinin ofislerinin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.




Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı projesi olarak yükselen Venezia Viaport'ta otel, avm, konut ve ofisler yer alıyor. Projede yer alan kuleler Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi olarak adlandırıldı.


Viaport Venezia  Ofis projesinden ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor.  Viaport Venezia  projesinin ofislerinin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi. 


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia da 399 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Viaport Venezia projesinin  toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlendi. Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. 


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia ofislerin büyüklükleri 53 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor. Viaport Venezia projesinde toplam 221 adet yatay ofis yer alıyor. Proje İtalya'nın Venedik kentinden esinlenerek kanallar üzerinde yaşama geçiriliyor. 


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa iletişim:

Tel: 0212 618 10 46

Web : venediksaraylari.com 



projeye sor



Geri Dön