26 / 04 / 2024

Geberit Sigma80 ile banyolarınıza teknolojinin konforunu getiriyor!

Geberit Sigma80 ile banyolarınıza teknolojinin konforunu getiriyor!

Geberit Sigma80 ile banyolarınıza teknolojinin konforunu getiriyor. Geberit Sigma gömme rezervuarlar ile uyumlu Sigma80 kumanda kapağı, hem şık hem de hijyenik bir deşarj imkanı sunuyor.




Banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin tercihi Geberit, IF tasarım ödüllü kumanda kapağı Sigma80 ile banyolarınıza teknolojinin konforunu getiriyor. 


IF tasarım ödüllü Geberit Sigma80 kumanda kapağı çift kademeli deşarj sistemiyle büyük veya küçük ışığın önüne yaklaştırılan elin dalgası ile deşarj sürecini başlatıyor.  Geberit Sigma gömme rezervuarlar ile uyumlu Sigma80 kumanda kapağı, hem şık hem de hijyenik bir deşarj imkanı sunuyor. 


Banyoların da kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenler Geberit Sigma80 kumanda kapağını tercih ediyor. Siyah ve aynalı cam olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği sunuyor. Sigma80 kumanda kapağı iki farklı boyda basma düğmesi yerine, iki farklı boyda ışıklı alana sahip. Farklı zevklere de hitap eden mavi, yeşil, turkuaz, lila ve turuncu ışık seçenekleri banyolara kıskanılası güzellikler katıyor.



Geri Dön