25 / 04 / 2024

www.emlakz.com, emlak ilanlarını buluta yükledi!

www.emlakz.com, emlak ilanlarını buluta yükledi!

Son zamanlarda medyada ismini sıklıkla duyduğumuz bulut teknolojisi,sonunda emlak sektöründe de kullanılmaya başlanıldı



Güzel tasarımı ve Microsoft altyapısı ile gözdolduran Emlakz,gayrimenkul danışmanlarına kolay arabirimli web sayfalarıyla hizmete girdi.


Emlak ilanları son zamanlarda gazetelerden ilan sitelerine doğru hızlı bir geçiş sürecinde. Eskiden gazetede seri ilan sayfalarına bakan herkes,artık daha kolay filtreleme yapabildikleri emlak ilan sitelerini tercih etmeye başladılar. Emlak alım ve satımında sürekli bir yarış halinde olan gayrimenkul danışmanları ise bu değişimin farkındalar ve bu yüzden Emlakz tarzındaki emlak ilan sitelerine oldukça rağbet gösteriyorlar.


Nisan 2012 ortasında yayına girmiş olan Emlakz, www.emlakz.com adresinde ziyaretçilerine hizmetveriyor.İlk etapta Mersinde pilot proje başlatan Emlakz, ilerleyen günlerde Akdeniz bölgesindeki diğer şehirlere de yayılarak hizmet ağını bu bölgede oturttuktan sonra tüm Türkiye'ye açılarak hizmet vermeyi planlıyor. Sitenin bütün mimarisini Microsoft teknolojisi kullanarak oluşturmuş olan Emlakz.Com ekibi hem dizayn hem de teknoloji altyapısı açısından başarılı bir iş çıkarttıkları konusunda kendilerine güveniyor.


Emlakz,iş modeli olarak da diğer emlak sitelerinden kendini farklılaştırmış.Emlakz'ın üyelik sisteminde sadece Emlak ofislerine izin veriliyor.

Bu şekilde,abone gayrimenkul danışmanlık ofislerinin ilanlarının arada kaybolma gibi bir durumu ortadan kalkmış ve ve0rilen hizmetten gayrimenkul danışmanları maksimum seviyede faydalanmış oluyor.


Mersin ve çevre ilçelerinde beta yayınına başlayan ve emlakçıları sisteme dahil etmeye devam eden Emlakz,  daha şimdiden bir Mersin emlak ilan sitesi olarak bu bölgedeki en geniş portföylerden birine sahip.Emlak ofislerine 10 adet emlak ilanını ücretsiz bir şekilde yayınlama imkanı sunan Emlakz bu şekilde pazara giriş stratejisini de güzel oturtmuş.


Emlak ofisleri herhangi bir bedel ödemeden hizmeti test etme imkanı bulurken,sektöre yeni girmiş emlakçılar da başlangıç seviyesi bir üyelik paketinden istifade etmiş oluyor. Emlakz’in daha üst paketlerinde ise emlak ilanlarını bir emlak ofisinde çalışan 20 adete kadar gayrimenkul danışmanı ile ilişkilendirebilme, ilan başına 20 adete kadar resim yükleyebilme, limitsiz sayıda ilan girebilme gibi özellikler bulunmakta. Siteyi her geçen gün daha da kullanışlı bir hale getirmek için efor sarfettiklerini belirten Emlakz ekibi aynı zamanda siteyi İpad ve İphone uyumlu yaparak mobilde de iddialı olduklarını kanıtlıyor.


Emlakz ekibine yeni emlak ilan sitesi girişimlerinde başarılardiliyoruz!


Emlakz’ıFacebook’ta http://www.facebook.com/Emlakz adresindeki fan sayfalarındanve twitter üzerinde ise @Emlakz şeklinde bularak takip edebilirsiniz!



Geri Dön