27 / 03 / 2024

Göl Panorama Evleri satışa çıktı!

Göl Panorama Evleri satışa çıktı!

Emlak Konut geçirdiği 1431 konutluk Göl Panorama Evleri satışa çıktı. Projede ilk 200 daire metrekaresi 2.470 lira olarak belirlendiği proje yoğun ilgi görüyor.




Emlak Konut geçirdiği 1431 konutluk Göl Panorama Evleri satışa çıktı. 

Projede ilk 200 daire metrekaresi 2.470 liradan satılacak. Ürettiği büyük arsalarda hayata geçirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektörünün öncüsü olanemlak konut GYO'nun Bahçeşehir Kapadık'taki Göl Panorama Evleri satışa çıktı. Projeyi Emlak Konut GYO ile birlikte Be-Ma İnşaat hayata geçirirken, proje çok uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İlk 200 daire için metrekare fiyatlarının 2 bin 471 lira olarak belirlendiği proje yoğun ilgi görüyor. Be-Ma İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Halil Duma, projede ilk 200 daire için maliyet fiyatlarıyla satışa başladıklarını belirterek, bu nedenle ilk alanların yüksek oranda prim yapabileceklerini söyledi. Bölgenin değerlendiğini ve birçok yatırımla fiyatların daha da artacağını ifade eden Durma, inşaat ve satış hızına bağlı olarak fiyatları artıracaklarını kaydetti. 


Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Avcılara bağlı Kapadık'ta Küçükçekmece Gölü'ne bakan 95 bin metrekarelik arsada 1.7 emsalle yapılan projenin uygun fiyatlarıyla orta gelirliye hitap ettiğini söyledi. Murat Kurum, projenin 3. havalimanı, şehir hastaneleri, 1 milyon kişilik yeni kent, 3. köprü bağlantı yollan gibi yeniden planlanan 490 milyon metrekarelik bölgede yer aldığını anlatarak, "Bu alanda yeni arsalar alıyoruz ve projeler geliştiriyoruz" dedi. Kurum, şu anda 30 bin konutluk inşaatın devam ettiğini belirterek, bunun 20 binini sattıklarını söyledi. Projelerdeki inşaatların durmaksızın devam ettiğini anlatan Kurum, şunları söyledi: "Bizim 40 şantiyemizde inşaatlar devam ediyor. Burada yaklaşık 40 bin kişi çalışıyor. 

Yan sektörleri de ele aldığımız zaman yüzbinlerce insanın bizim projelerimizden para kazandığını söyleyebiliriz. Bu ülkenin büyümesi için sektöre sahip çıkmak ve destek vermek gerek." Murat Kurum, Merkez Bankası' nın verilerine göre 2012 yılında milli gelirin yüzde 20'sini gayrimenkulün oluşturduğunun altını çizdi. 



Ticari Hayat 



Tel : 444 05 40

Web: www.golpanoramaevleri.com



Geri Dön