20 / 04 / 2024

Greenist Güneşli'de teslim heyecanı başladı!

Greenist Güneşli'de teslim heyecanı başladı!

SARAY Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de yapılan 174 daireden meydana gelen Greenist Konutları inşaatı son hızla devam ediyor. Greenist projesinde dairelerin büyüklükleri 77 metrekare ile 341 metrekare arasında değişiyor...



SARAY Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de yapılan 174 daireden meydana gelen Greenist Konutları inşaatı son hızla devam ediyor. Greenist projesinde dairelerin büyüklükleri 77 metrekare ile 341 metrekare arasında değişiyor. Peyzaj mimarisi ve tasarımıyla tamamen doğal ve yeşil odaklı mimariyi esas alan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daire yer alıyor. Teslimlerin Eylül ayında başlayacağı Greenist, yeşil alanlar, doğa ve koruluk konsept ile 20 bin metrekare üzerine inşa edildi. 


Greenist projesinin 14 bin metrekaresi peyzaj alanından oluşuyor. Bu çevreci mimarisiyle enerji tasarrufunuda en aza indirmeyi amaçlıyor, Proje, zaruri hale gelen klima kullanımını en aza indirmek için ventilasyon sistemi kullanılmasıyla beraber bölgenin hakim rüzgarına arkası dönük şekilde konumlandırıldı.


Vatan 


Geri Dön