28 / 03 / 2024

14. Uluslararası Venedik Bienali

14. Uluslararası Venedik Bienali

Türk Ytong'un düzenlediği "Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık" konulu Mimari Fikir Yarışması'nda kazanan 4 projenin ekip üyeleri ödül olarak, İtalya'da 14. Uluslararası Venedik Bienali'ni izledi.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

14 Mayıs sonrası faiz ve dolara ne olacak? Uluslararası finans kuruluşundan korkutan tahmin!

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan, Türkiye'de 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçim sonrası kur ve faizlere ilişkin birtakım öngörülerde bulundu. Hazırlanan raporda seçim sonucundan bağımsız bir şekilde makro-ekonomik düzenlemelerin gerektiğine ve politika faizinin yüzde 30’a çıkabileceğine vur

iPhone 14 Media Markt'ta ön satışta! Eski telefonu getirene inanılmaz fiyat! İşte 18 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi

Mediamarkt geçtiğimiz günlerde uluslararası arenada lansmanı yapılan iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’i ön satışa açtı. Ayrıca Mediamarkt’ta 23 Eylül’e kadar, eski telefonunu getirenler iPhone 14’ü 16.999 TL’den başlayan fiyatlarla alabilecek. 

Brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol tozu dumana kattı! Brent petrol fiyatı 14 Haziran 2022...

Brent petrolün varili bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Dün brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 123,70 dolardan işlem görürken bugün yükselişe geçti. İşte Petrolün varil fiyatı 14 Haziran 2022...

Petrol fiyatları yükseliyor! Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? 14 Mayıs 2022 brent petrolde son dakika...

Petrol fiyatları hafta sonunda uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Petrol varil fiyatı bugün yükselmeye devam ediyor. Peki petrolün varili ne kadar? 14 Mayıs 2022 brent petrolde son dakika...

Gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? 14 Mayıs 2022 son dakika gümüş gram fiyatı

Gümüş fiyatları bugün uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları uzun bir aradan sonra ilk defa dün 2020 yılındaki seviyelere geriledi. Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? 14 Mayıs 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Doğuş GYO Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 14 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta!

12-15  Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta yapılacak. 

Iraq Build 11-14 Haziran 2019'da!

Irak Devleti ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde 2019 yılında düzenlenecek olan tek Uluslararası  Yapı ve İnşaat ve Altyapı Fuarı IRAQ BUILD 11-14 Haziran tarihleri arasında Irak’ın başkenti Bağdat’ta gerçekleşecektir.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da başlıyor!

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Türk Ytong’tan genç mimarlara sanat dolu yarışma ödülü!

Türk Ytong'un düzenlediği “Şehirden Uzak” konulu Mimari Fikir Yarışması’nı kazanan genç mimarlar ödül olarak, 16. Uluslararası Venedik Bienali’ni ziyaret etti...

14. Uluslararası Venedik Bienali Haberi

14. Uluslararası Venedik Bienali

Türk Ytong'un düzenlediği "Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık" konulu Mimari Fikir Yarışması'nda kazanan 4 projenin ekip üyeleri, ödül olarak jüri üyeleri ile birlikte üç gün süreyle İtalya'nın Venedik kentinde düzenlenen 14. Uluslararası Venedik Bienali'ni izleme ve değerlendirme fırsatı buldular. Ytong Mimari Fikir Yarışması; tümüyle dijital platformda yürütülen yarışma süreci ve ödül olarak "Venedik Bienali Gezisi" ile mimarlık yarışmalarında bir ilke imza atmış oldu.

Son blok Agustos'ta satışta Denge Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesinin son bloğu Ağustos ayında satışa çıkacak. Mahal Sancaktepe Ada'da 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan başlıyor. 5 kattan ve 25 daireden oluşan bu bloğun da yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Merkezi konumumuz, sosyal imkanlar ve doğayla bütünleşen...