29 / 03 / 2024

2014 İDO seferleri

2014 İDO seferleri

İDO, TEM otoyolunun Gebze - İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğuna, Eskihisar - Topçular arabalı vapur ile Pendik-Yalova hızlı feribot seferleriyle alternatif oluşturuyor.

İDO bazı hatların sefer saatlerini revize etti!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri ( İDO ) AŞ, Bakırköy - Bostancı ve Yenikapı - Bostancı hatlarında ki sefer saatlerini revize etti.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Eski doğalgaz sayaçları 2025 sonuna kadar değiştirilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 1 Ocak 2014-31 Aralık 2019 döneminde piyasaya arz edilmiş doğal gaz sayaçlarının 2025 yılının sonuna kadar sökülerek, yerine geçerli muayenesi olan sayaç takılacak.

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

Dekar, Kutsal Emanetler’in Son Seferleri'ne sponsor oldu!

Sahip olduğu sosyal sorumluluk misyonu doğrultusunda kültür ve sanata verdiği desteklere her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.,“Kutsal Emanetler’in Son Seferleri” isimli esere sponsor oldu. 

Doğuş GYO'nun kar dağıtım politikası genel kurula sunulacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 26 Mart 2014 tarihinde onaylanmış kar dağıtım politikasını bu yıl yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgi ve onayına sunacak.

Doğu Karadeniz'de bu yıl 5 milyon arap turist bekleniyor!

Başkan Hacısalihoğlu, "Doğu Karadeniz'de önümüzdeki 5 yılda, 3 ile 5 milyon arasında Arap turist ağırlamak istiyoruz. THY'nin, Arap firmalarının charter seferleri için uçak taleplerini karşılaması önem arz ediyor" dedi.

2014 yılında 700 bin binaya mantolama yapıldı!

Sadece 2014 yılında 700 bin haneye mantolama yapan sektör Türkiye’nin doğalgaz ithalatını 500 milyon metreküp düşürürken, çevreye salınan sera gazını 1.2 milyon metrekare azalttı.

2014 yılında 700 bin binada mantolama yapıldı!

Sadece 2014 yılında 700 bin haneye mantolama yapan sektör Türkiye’nin doğalgaz ithalatını 500 milyon metreküp düşürürken, çevreye salınan sera gazını 1.2 milyon metrekare azalttı.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu yenilendi!

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunun bitmesiyle haziran ayında bakıma alınan ve Kepez'in birçok organizasyonuna ev sahipliği yapan Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nun yenilendiğini belirtti.

Doğa ve Macera Turizmi'ne 1.2 trilyon dolar harcandı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) kamuoyuna açıkladığı Doğa ve Macera Turizmi raporuna göre 2014’te 1.1 milyar kişi macera turizmine 1.2 trilyon dolar harcadı.

Terme Belediyesi 2014'te 118 yeni inşaat ruhsatı verdi!

Terme Belediyesi tarafından inşaatların durulduğu yönündeki söylentilere açıklık getiren Başkan Kul, “2013 yılında 66 ruhsat verilmesine karşı, 2014 yılında 118 yeni ruhsat verildi. Belediyemize gelin doğru bilgileri alın” dedi..

Doğu Anadolu Bölgesine 21 milyarlık yatırım yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Eylem Planı (2014-2018) kapsamında bölgeye 21 milyar 16 milyon lira yatırım yapılması planlanıyor. Proje ile illerin altyapısının daha modern ve yaşanabilir hale getirilmesi hedefleniyor.

2014 İDO seferleri Haberi

2014 İDO seferleri

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), TEM otoyolunun Gebze-İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğuna, Eskihisar-Topçular arabalı vapur ile Pendik-Yalova hızlı feribot seferleriyle alternatif oluşturuyor. 


İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Karayolları Köprü Viyadükleri İzolasyon Çalışması kapsamında, 24 Temmuz'a kadar TEM otoyolunun Gebze kavşağı ile İzmit doğu kavşağı arasındaki viyadüklerin her iki yönünde üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek.


İlk etap olarak güney (İstanbul-Ankara) yönünde 24 saat esasına göre yapılacak çalışmalar sırasında otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım uygun kavşaktan D-100 karayoluna yönlendirilecek.


Filosunda 3 ayrı tipte 18 arabalı vapur ile 5 farklı tipte 9 hızlı feribot bulunduran İDO, Eskihisar-Topçular arabalı vapur hattı ile Pendik-Yalova hızlı feribot hattında, çalışmalar nedeniyle meydana gelecek trafik sıkışıklığına yönelik çeşitli önlemler aldı.


İDO, trafiğin yoğunlaştığı bölgede, Eskihisar-Topçular arasında ara vermeksizin...