20 / 04 / 2024

2014 türkiye şehir projeleri

2014 türkiye şehir projeleri

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun, İstanbul'daki dikine şehirleşmeyi ele alan bir makale hazırladı. Uzun ' Dikine yükselen şehir, enine uzayan trafik demek ' dedi.

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,2'ye geriledi! Ocak 2014'ten bu yana en düşük oran!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de işsizlik oranı, Ağustos yaında bir önceki aya göre 0,2 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,2'ye geriledi. Söz konusu bu oran, 2014 yılının Ocak ayından bu yana en düşük işsizlik oranı şeklinde kayıtlara geçti.

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Mustafa Varank: Türkiye'de OSB'siz şehir kalmadı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Türkiye'de OSB'siz şehir kalmadığını söyledi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Batışehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indiren dev metro hattı üzerinde konumlandırılan Batışehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Nidakule Kayaşehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de yükselen Nidakule Kayaşehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Türkiye'nin şehir hastaneleri dünya markası oldu!

Kayseri Şehir Hastanesi ile birlikte 5 bin 115 yatak kapasiteli 4 ayrı şehir hastanesi Türkiye’yi sağlıkta marka olan dünya ülkeleri arasına girmesini sağladı. 

Şehir Konakları Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Ümraniye'de yükselen Şehir Konakları projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Şehir Konakları Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyasına göre daireler için aylık 900 TL ödeme yapılabiliyor.

Türkiye'de 2023'e kadar 3 şehir akıllanacak!

Kamu Teknoloji Platformu’nun başlattığı “akıllı şehirlere dönüşüm hareketi” ile 2023’e kadar Türkiye’den en az 3 akıllı şehir çıkması hedefleniyor. Akıllı duraklar ve akıllı çöp toplama gibi onlarca yeni uygulama hayatımıza girecek.

2014 türkiye şehir projeleri Haberi

2014 türkiye şehir projeleri

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun, İstanbul'daki dikine şehirleşmeyi ele alan bir makale hazırladı. Uzun ' Dikine yükselen şehir, enine uzayan trafik demek ' dedi. İşte o makale...



Bilimkurgu filmlerindeki şehirlere benzemeye başladı İstanbul…Tasarımda ve yükseklikte birbirleriyle yarışan binalar hızla yükseldikçe, kendimizi gelecekten bir zaman diliminde gibi hissediyoruz. Gerçi yer altındaki tünellerin uzunluğu da artıyor fakat pek çok kişi bu çılgın dikine şehirleşmenin yaratacağı trafik sorununun çok da umursanmadığını düşünüyor.

Metro yapımları da bir yandan devam ediyor etmesine ama nüfus yoğunluğu artan bölgelerin sayısı da artıyor. Levent-Maslak aksında durum kontrol altında gibi görünüyor fakat Ataşehir, Beylikdüzü, Anadolu Yakası’nda D-100 karayolu hattı gibi bölgelerde de küçük bir belde nüfusu kadar insanın yaşayacağı, çalışacağı binalar yükseliyor. 1000 metrekare arsa alanında...